@shirlly Dobrý den, ráda Vám nabídnu své služby svatební fotografky. Jezdím po celé Čr.
Cena celodenního fotografování svatby je 6.000,- kč.
Váš termín mám volný, budu ráda, pokud se podíváte na mou prezentaci, nebo navštívíte mé webové stránky.
V případě zájmu, mě kontaktujte, budu se těšit.
Najdete mě i na facebooku.
Mějte se hezky.
Fotofox
Dobrý den,
dovolím si také nabídnout své služby.
Budu rád, když navštívíte můj profil zde na Beremese. Tam naleznete krom jiného i krátké video. Na mých webových stránkách (odkaz v zápatí příspěvku), se můžete podívat i na orientační ceník.
Pokud Vás má nabídka zaujme, určitě mne zkontaktujte.
Jakub Horák - VyfoťMě
Dobrý den. Zde v profilu mám nějaké fotky z Chlumce n.C., nebo mrkněte na můj web. Mám tam pro ukázku průřez svatbou ze zámku Karlova koruna. Na zámku se pěkně fotí, je tam krásné světlo, dobře jste vybrali ;-) Z Pardubic to máme kousek. Kdyby vás zajímalo něco bližšího, napište. Petra
Dobrý den, váš termín mám zatím volný. Podívejte se na mé stránky v případě zájmu mě prosím kontaktujte. celý den fotím za 6000Kč, foto předávám na DVD, cestu ani nic jiného neplatíte...
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i svou práci. Při objednání celodenního focení (nabídky Top a Extreme z mého ceníku) do konce března Vám mohu nabídnout slevu 40%. Jsem sice z Prahy, ale nemám problém kamkoliv dorazit. Cestu bych si neúčtoval. Pokud se Vám má práce bude líbit, tak se určitě domluvíme.
Pěkný večer, Martin Pokora
Dobrý den,
pokud jste si fotografa ještě nevybrali, i my máme Váš termín volný. Na svatby cestujeme po celé republice. Více fotek a informací najdete na našem facebooku a webu. Ozvěte se! ;)
Filip a Linda
Dobrý den, rád bych Vás oslovil, termín 8.8.2014 mám samozřejmě ještě stále volný. Budu moc potěšen, když se podíváte na mé fotografie. Pokud chcete vidět vidět více mé práce rád se Vám budu věnovat osobně. S pozdravem Jan Skrášek CREATIVELOVE
i já Vám mohu nabídnout své služby. Budu ráda, když nahlédnete na můj profil nebo webové stránky. V případě, že Vás moje práce zaujme, ozvěte se a domluvíme se.
Váš termín mám zatím volný.