Dobrý den,
Váš termín mám zatím volný. Velmi ráda bych Vám nabídla svoje fotografické služby :)
Ukázky mojí práce naleznete na mém webu a a cenovou nabídku Vám zasílám do zprávy :)
S pozdravem.
Daniela
Dobrý den,
termín mám neobsazen, Podívejte se na moje portfolio, které najdete u mě na webových stránkách. V případě zájmu mě kontaktujte.
S pozdravem
Miroslav Vodička
Dobrý den,
termín máme volný a byly bysme rádi součástí vašeho svatebního dne. Nabízíme několik balíčků, ze kterých si jistě vyberete to pravé.
Spolu s vizážistickými službami máme v nabídce zvýhodněné ceny.
Krásný den a budeme se těšit na případnou osobní schůzku :-)
Pěkný den,
ještě prosím zkuste mrknout na moji prezentaci. Tento termín je poslední sobota v červnu, kterou nemám obsazenou. Stránky i ceník naleznete v odkazu zde pod čarou. Třeba vás osloví. V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf a kameraman (2 lidé) a automat na focení s rychlým tiskem Fotobot.
Pokud vás styl zaujme, sejdeme se na předsvatební schůzce, seznámíme se, podepíšeme smlouvu a vyfotíme několik předsvatebních záběrů.
Krásný den Mikuláš Křepelka
Dobrý den,
jmenuji se Vojtěch Podstavek. Rád bych Vám nabídl mé fotografické služby a dovednosti. Budu rád, když se podíváte na moji tvorbu na mém profilu nebo webových stránkách. Pokud Vás má tvorba osloví neváhejte mě kontaktovat.
S úctou Vojta :-)
Dobrý den,
ráda vám váš den D vyfotím. podívejte se prosím na stránky. Jsem profi fotografka, nikoliv víkendová.
Budu moc ráda, pokud vás moje práce osloví.
Krásný den
Mirka