Doporučtě dobrého fotografa 19.9.2014 okolí Uherské Hradiště

Hledám někoho sikovného, napaditeho. Sama rada fotim. Samozřejmě jsem myslela 19.9.2015
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Jsme z Brna a Váš termín máme zatím volný. Přejeme pěkný den, Mirka a Petr Čočkovi
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, i my zatím máme volno. Jsme z Kroměříže, takže do Hradiště kousek :) Pokud by se Vám líbil náš styl práce, ozvěte se ;) Aktuální tvorbu máme na facebooku. Filip a Linda
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný úterek, termín máme v současnou chvíli volný a rádi k vám tak 19. září dorazíme. Fotíme vždy ve dvou, samozřejmě formálně oblečeni...a s úsměvem na tváři. :-) Do interní zprávy zasílám konkrétní cenovou nabídku a v každém případě přeji příjemné přípravy svatby. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín máme volný, jsme dva fotografové a přímo z Uherského Hradiště. Kdyby se Vám naše práce líbíla, kontaktujte nás. S pozdravem Sukupová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý deň, Váš termín máme zatiaľ voľný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám ještě volný a v okolí UH fotím často. Můžete mrknout na mé stránky, kde naleznete více informací vč. ceníku. Více máte ve právě ;) Vašek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžete navštívit i mé stránky, nebo více aktualizovaný profil zde na beremese a FB. Termín mám volný.. Přeji pěkný den, Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
Také nabízím své fotografické služby, více fotek mám na facebooku a na webu. V případě zájmu, budu rád, když se ozvete. Přeji hezký zbytek dne Radim Hájek
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, rádi Vám nabídneme naše služby. Na našich webových stránkách naleznete veškeré důležité informace, ceny a ukázky z jednotlivých svateb. V případě Vašeho zájmu nás neváhejte kontaktovat :) Lukáš Machaníček LUMA PHOTO
Odpovědět
doporučuji Lukáše Veleckého - kamarád, skvělý fotograf;) je z okolí Brodu
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
za mě určitě pan Aleš Vitalík. Super přístup,krásné fotky a i cena je dobrá. zlín
Odpovědět
Profilova fotka
@makytka007 @mallorca123 Dobrý den, těší mne, že tu o mně padla zmínka. :-) Potvrzuji, že pro svatbu na Uherskohradišťsku v termínu 19.9.2015 jsem zatím k dispozici. S pozdravem, Ing. ALEŠ VITALÍK
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také jsem k dispozici :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?