Dobrý den, podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Jsme z Brna a Váš termín máme zatím volný.
Přejeme pěkný den, Mirka a Petr Čočkovi
Dobrý večer,
i my zatím máme volno. Jsme z Kroměříže, takže do Hradiště kousek :) Pokud by se Vám líbil náš styl práce, ozvěte se ;) Aktuální tvorbu máme na facebooku.
Filip a Linda
Krásný úterek, termín máme v současnou chvíli volný a rádi k vám tak 19. září dorazíme. Fotíme vždy ve dvou, samozřejmě formálně oblečeni...a s úsměvem na tváři. :-) Do interní zprávy zasílám konkrétní cenovou nabídku a v každém případě přeji příjemné přípravy svatby. :-)
Dobrý den,
tento termín máme volný, jsme dva fotografové a přímo z Uherského Hradiště. Kdyby se Vám naše práce líbíla, kontaktujte nás.
S pozdravem Sukupová
Dobrý den,
tento termín mám ještě volný a v okolí UH fotím často. Můžete mrknout na mé stránky, kde naleznete více informací vč. ceníku. Více máte ve právě ;)
Vašek
Také nabízím své fotografické služby, více fotek mám na facebooku a na webu. V případě zájmu, budu rád, když se ozvete.
Přeji hezký zbytek dne
Radim Hájek
Dobrý den,
rádi Vám nabídneme naše služby. Na našich webových stránkách naleznete veškeré důležité informace, ceny a ukázky z jednotlivých svateb. V případě Vašeho zájmu nás neváhejte kontaktovat :)
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
@makytka007@mallorca123
Dobrý den, těší mne, že tu o mně padla zmínka. :-)
Potvrzuji, že pro svatbu na Uherskohradišťsku v termínu 19.9.2015 jsem zatím k dispozici.
S pozdravem, Ing. ALEŠ VITALÍK