Dobrý den,
koukněte i k nám na stránky.
Můžeme se nezávazně sejít a celý Váš den probrat, ať si uděláte představu o nás :)
Hezký den
Martin Hnátek | MarLin Photography
Dobrý den. Moc rád bych Vám nabídl své služby. Ukázky mé práce najdete v mém portfoliu a nebo na webových stránkách.
Dovolil jsem si zanechat Vám osobní zprávu.
S přáním hezkého dne
Marián Sopoliga
Dobrý den,
jsem přímo z Ostravy - z Klimkovic a termín mám volný. Fotografování se mnou probíhá většinou tak, že zkusíme nejdříve "hravé fotografie", které vznikají z blbnutí před foťákem (viz první foto) poté lehce inscenuji s radím, jak si mají novomanželé stoupnout, vždy ale tak, aby se to k danému páru hodilo. Pózy vymýšlím předem.
Ohledně zkušeností se můžete obrátit na recenze z beremese, které tady mám, myslím, že kdybyste některé z těch nevěst napsala, že Vám určitě napíšou, jaká se mnou byla spolupráce :-).
Posílám ještě nějaké fotky na ukázku a ceník do zprávy.
Hezký den, Mariana Ryšavá
Dobrý den,
Váš termín mám zatím stále volný, a v případě, že by Vás mé fotografie zaujaly, rád bych Vás svatební den zdokumentoval :-)
Více informací a fotografií naleznete na mých stránkách :-)
S pozdravem
Martin Kubečka
Dobrý den, termín se nám uvolnil, takže můžeme být k dispozici. Sice nejsme z Ostravy, ale jestli hledáte někoho, kdo navodí nenucenou atmosféru, tak jsme ti praví. Jestli chcete, mrkněte se k nám na facebook, kde najdete víc jak 50 hodnocení od našich zákazníků, které snad vystihují způsob naší práce:)
Přejeme pohodový den.
Jindřich a Pavla Nejedlí
Pěkný den,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici, klidně koukněte na web, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout.
Lukáš
LUMA PHOTO
Zdravím doporučuju Jana Senčáka z Havířova, loni nám fotil svatbu a byli jsme mooc spokojeni, můžeš kouknout ke mně do alba je i tady na beremku. Je to skvělý fotograf a sympatický člověk :-)
@hannako
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic, ale rádi dojedeme po celé ČR. Děláme fotografie i video. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. Zde naleznete také několik "balíčků" včetně cen. Pokud nevyhovují, dejte nám vědět, jaký rozsah si představujete.
V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Samozřejmostí je smlouva, případně předsvatební schůzka i s focením a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek