Dobrý den, ráda Vám nabídnu své služby.
Mou předností je nenarušování obřadu a nevyumělkované fotky :) Dále pak několik kreativních milých malých překvapení.
Samozřejmostí je smlouva.
Budu ráda, navštívíte-li můj profil, popř. web, kde naleznete ceník.
Jsem z Plzně.
Pěkný den,
zkuste se prosím podívat také na mé stránky. Pokud by Vás a nastávajícího styl zaujal, rád si s vámi domluvím nezávaznou schůzku, kde můžeme vše v klidu probrat a sepsat smlouvu.
V nabídce máme i výhodné balíčky foto+video (2 lidé)
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobrý den,
připojuji se s nabídkou. Váš termín mám také volný. Jsem z Prahy.
Budu ráda, pokud vás moje práce zaujme. Více najdete na mém webu. Případě zájmu se ozvěte. ;-)
Hezký den, ZeZu
@zuzanamourkova Dobrý den. Také nabízím své služby ,, kreativního fotografa". Další foto a ceník najdete na profilu a na webu pod příspěvkem. Hezký den přeji. Zdeněk Morávek
Dobrý den,
září se mi pomalu plní, ale 12.9. je jeden z volných termínů :-). Styl mých fotografií je specifický - často se snažím přiblížit malbě a i na fotografie dělám přípravy pomocí kreseb. Můžeme se díky tomu předem domluvit na koncepci fotografií, protože uvidíte předem, jaké budu volit pózy, atd. S tím souvisí i to, že vše dělám na míru fotografovaným - pečlivě vybírám místo a občas vyrábím i rekvizity dle povahy a koníčků portrétovaných.
Poslední fotka je sice módní, ale tématicky svatební :-). Vice info pošlu do zprávy.
Mariana Ryšavá
Dobrý den,
i já mám v požadovaný termín volno a nabízím velmi výhodnou cenu na celodenní focení svatebního dnu. V případě zájmu ráda sdělím podrobnosti.
Dobrý den,
termín 12. září 2015 mám zatím neobsazen a tak Vám mohu být plně k dispozici. Jsem z Prahy a veškeré informace včetně ukázky práce a orientačního ceníku naleznete na mých webových stránkách.
V případě zájmu mne prosím kontaktujte skrze mou emailovou schránku.
Hezký večer
Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Přeji krásný den,
mohu-li se i já zapojit do výběru na vašeho svatebního fotografa - budu moc rád! :)
Mrkněte prosím na mé stránky, kde mám i zajímavý ceník... http://krasnasvatba.eu/cenik.html
Děkuji!
Martin
Dobrý den, termín mám zatím volný. V případě zájmu neváhejte mne kontaktovat. Více fotografií na webu. Pošlu Vám více info a ceník do SZ.
S pozdravem
Alena Gurenchuk