Dobrý den.
Termín mám volný a velice rád vaši svatbu nafotografuji.
Jsem vystudovaný fotograf na ITF v Opavě. Projděte si, prosím, mé internetové stránky. To je důležité! Fotografuji totiž svatby malinko jiným stylem - dokumentárně - tedy tak, jak svatba skutečně proběhla... bez množství portrétů, retuší, filtrů a opakujících se fotografií. Vzpomínka je pak ale trvalejší a připravím a odevzdám velice kvalitně vytištěné hezké album.
Detaily na mém webu... a posílám Vám ještě soukromou zprávu s konkrétní nabídkou.
Mějte hezký den.
S úctou
Tomáš Chadim
Dobrý večer,
termín máme volný. Svatební den fotíme tak, abyste nedostali jen směs fotografií, ale aby to byl vybraný příběh z vašeho krásného dne. Více informací najdete na našich stránkách a pokud se domluvíme, naše představy sladíme na předsvatební schůzce, kde najdeme i volný termín na předsvatební focení, které je v ceně.
Monika & Tomáš - foto a scrapbook
Pěkný den,
dovolím si vás pozvat k návštěvě mého portfolia na stránkách zde pod tímto příspěvkem. Pokud by Vás a nastávajícího můj styl oslovil, dohodneme si nezávaznou schůzku a vše probereme. Pokud se dohodneme, sepíšeme smlouvu a následně vyfotíme několik předsvatebních záběrů. Na svatbě to potom není takový šok a zároveň si řekneme co je a není pro pěknou fotografii dobré a vhodné, zkusíme pózy.
V nabídce mám i zábavnou automatickou fotící mašinu Fotobot, která fotí sama a rychle tiskne (16s). Dále je možnost objednat si v balíčku navíc kameramana.
Díky za Váš čas a možná brzy na viděnou
Mikuláš Křepelka
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman