Dobrý den, 29. 9. mám volnooo! :) A Beroun z Prahy kousek, takže vám jako fotografka budu moc ráda k dispozici :) Kdyžtak prosím pište do zprávy nebo pošlete email. Budu se těšit! Karolina
Krásný den přeji,
Termín Vaší svatby mám volný. Gratuluji k zasnoubení :-)
Nabídku zasílám v soukromé zprávě. Pokud Vás má práce zaujme ozvěte se a domluvíme podrobnosti :-)
Velice rád se stanu Vaším svatebním fotografem.
S pozdravem a hezký den
Zdravím, dovoluji si nabídnout služby. Svatby fotíme dva - já a manžel, nic nám tedy neunikne. Fotíme v rámci celé ČR. Ke svatebnímu focení nabízím párové focení zdarma, je u nás také možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby. Veškeré informace, fotky, atd. najdete na mých stránkách :)
Krásný den,
rádi Vaši svatbu nafotíme (i natočíme) a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
Dobrý den, věnujeme se jak FOTO tak VIDEO produkci. Po dohodě fotky do týdne, video do 2 týdnů. Možnost i expres foto malé ochutnávky do 24 hod. Pokud máte rádi pohodový přístup a možnost dořešit cenu individuálně na míru, pak určitě napište a třeba najdeme společnou cestu. Hezký den Tým AMAKA manželé Adamcovi