Dobrý den, termín mám volný.
Já svatbu fotografuji jako příběh a ne jen pár hezkých fotek ze strojených póz. Věřím, že takové fotky ke svatbě patří a dodají ji jedinečnost a vám ten den vždy připomenou. Včetně budoucích členů rodiny.
Kdyby Vám to vyhovovalo, tak mám ceník na webu.
Pavel
@danvitka Dobrý den, tento termín mám zatím volný. Do Ústí to nemám daleko, jsem od Rychnova nad Kněžnou. Budu rád, když se nejprve podíváte na moji tvorbu a webové galerie. Pokud Vás má tvorba zaujme neváhejte na mě obrátit.
V případě Vašeho zájmu mě kontaktujte.
S úctou Vojta :-)
Pěkný den,
dovolím si vás pozvat k návštěvě mého portfolia na stránkách zde pod tímto příspěvkem. Reference od klientů jsou zde na profilu Beremese a na Facebooku. Tento termín mám zatím neobsazený. Pokud by Vás a nastávajícího můj styl oslovil, dohodneme si nezávaznou schůzku a vše probereme.
Díky za Váš čas a možná brzy na viděnou
Mikuláš Křepelka
@danvitka
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Dobrý den,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který přesně vystihuje novomanžele. Budeme moc rádi když se ozvete. :-)
Cena za 8 hod. - 10 000,-