Dobrý den,
dovoluji se na vás obrátit s prosbou. Z nabídek fotografů na internetu jsem přehlcená a nedokáži vybrat. Zkouším tedy touto cestou získat nějaké doporučení na fotografa.
Co se týká naší představy, určitě by nám stačila zlatá střední cesta, tedy focení 8 hodin, bez videa - pouze fotografie. Není nutné zapůjčit ani věci na fotokoutek, to si zařídíme sami. Svatba se bude konat v Přítlukách - cca vesnice vedle známějšího Zaječí. Cenově bychom se rádi vešli maximálně do 18 000,- Kč.
Děkuji moc za případná doporučení a přeji všem hezký den 🙂
Dobrý den,
váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech.
Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mém webu nebo na instagramu.
Případně mě neváhejte kontaktovat.
Budu se na vás těšit.
Patrik
Zdravím, Vaše datum svatby mám volné. Moc rád přijedu. Jak fotím a za jaké ceny a kontakty najdete v mém profilu.
Hodně zdaru v plánování 🙂
Patrik & Radka Schöberovi
Dobrý den, gratuluji k vašemu rozhodnutí.
Rád vám svatbu nafotím. Cenově se určitě vejdete 🙂
Vše potřebné najdete na mých webových stránkách nebo na fb profilu Jakub Kruliš photography.
Jestli hledáte pohodáře, se kterým se budete cítit příjemně, tak jsem ten pravý 🙂
Jakub
Zdravím,
nabízím svoje služby svatebního fotografa. Fotím po celé ČR. V ceně svatebního focení je předsvatební párový focení a zapůjčení polaroidu. Fotky ze svatby dostanete do 14 od svatby (fleška + vytištěný fotky). Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách 🙂