Dobrý den,
Když se Vám budou mé fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Fotografie a další informace najdete na mých stránkách.
Přeji krásný den.
S pozdravem Lukáš.
Dobrý večer, moc ráda přijedu vyfotit vaši svatbu. Nafotím vám svatbu podle vašeho přání ovšem s vlastními nápady, ať máte originální fotky. Mé portfolio naleznete na FB stránce viz níže a na mém profilu. Dejte vědět jak jste se rozhodli ať se můžeme domluvit předem co a jak, cena se odvíjí od toho, co požadujete. Lenka Hoffmannová
Dobrý den,
také se přidávám ke kolegům. Termín mám volný a rád Vám v případě zájmu budu k dispozici. Více fotografií včetně informací najdete na mých stránkách.
Hezký den
Hezký den Lucy, Váš termín svatby mám volný. Moc ráda nafotím vaši svatbu. Určitě se ozvěte a domluvíme se. Jsem z Jižních Čech. Mrkněte na můj profil a rozpracovaný web :). Děkuji. Mirka
Dobrý den, velice ráda nafotografuji Váš svatební den. Není problém se na čemkoliv domluvit. Pro více informací navštivte můj profil nebo web :) Budu ráda, když se ozvete.
Krásný den,
Skupieňová Kateřina
Dobrý den,
rád nafotím Váš svatební den. Moje portfolio a více informací naleznete na mých stránkách. Pokud Vás má práce osloví, ozvěte se a domluvíme podrobnosti.
S pozdravem,
Miroslav Jungwirth
Dobrý den,
termín mám překvapivě stále volný. Budu od vás 60 km, což není tak daleko. Ráda přijedu. Pokud vás zaujmou moje fotografie, neváhejte napsat či zavolat ;-) .
Mějte se prima, ZeZu
Krásný den,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. Také jsem Vám zaslal zprávu. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman