Za mě asi můžou, ale přišlo by mi to škoda. Jsou to smutný barvy a na svatbě se mi vždycky líbí víc, když je to barevný a veselý. Ať už u družiček nebo u ostatních svatebčanů. :)
@adel610 Tyto šaty jsou spíše volnočasové než na svatbu. Pokud budeš mít klasické bílé šaty, tak se k tomu hodit nebudou. Takovéto šaty u družiček bych si uměla představit leda, kdyby byla svatba laděná do sportovního, takže nevěsta v krátkých tenisových šatech nebo něco podobného.
Co se týče kombinace barev, tak je to smutnější varianta, ale šedá i černá se k sobě hodí, takže teoreticky to jde. Jen bych opravdu nevolila ty šaty, co jsi sem vložila.
@adel610 Umim si k nim predstavit vysoky podpatky a peknej uces, ze by nakonec mohly pusobit elegantne :-) Jen by bylo dobry se k nim jako nevesta trochu sladit.
Upřímně, tyto šaty mi na svatbu nepřipadnou vůbec vhodné. Střih i styl jsou spíše sportovní a ten jakoby úpletový materiál a barva......za mě tedy rozhodně neeeee :-) .
Mne teda taky moc na svatbu nesedi. Tak leda, ze by nevesta mela takove ale bile saty. Proste sport svatba☺ Jinak moc ne. Jinak mne se spis libi takova sedo stribrna☺
Proti tmavým barvám nic nenamítám, naopak. Družičky v tmavých (tmavě modrá, temně fialová, vínová, klidně i šedá) mohou vypadat velmi elegantně, i když je například celá svatba laděná do světlých barev. Vždycky se to ale musí sladit stylově, aby to vypadalo sjednoceně a je třeba myslet na celkový design. Nezlobte se, ale tyhle šaty jsou hodně sportovní... Na svatbu, leč uvolněnou, nevhodné.
Za me ne - ja byla druzicka v cernych satech, prislo mi to v pohode, ale kdyz jsem pak videla fotky, tak jsem zjistila, ze vypadame jako na pohrbu
@adel610