já nevím no....mě by to prostě nevadilo...já nemám problém s ničím...druzicky teda nemam, ale holky at si prijdou v cem uznaj za vhodny...a kdyz nektera bude chtit prijit v bilych minišatech prosim :-) me rozhodne urazit ani zastinit nemuze, protoze JA budu nevesta :-)
@laka_lacenda Taky jsem si říkala :-D
Nehodlám nikomu nic diktovat a jestli chce být někdo na naší svatbě voháknutej jako štětka - je to jeho vizitka, ne moje :-N
Mně na svatbě celkově podobný typ šatů přijde nevhodný a je úplně jedno, zda je mají družičky nebo hosté. Ačkoli u družiček mi to vlastně přijde přeci jen horší. Záleží ale na stylu svatby. Viděla jsem už svatby, kde byla "sexy" nevěsta a družičky se k tomu hodily. Vkusné mi to ale nepřijde. :-)
V takových šatech nechci na svatbě nikoho. Družičky nechci, možná moji sestru, je o 15 let mladší a jediná sestra z 6 ti dětí...ale tak jsem to nijak nezkoumala, ale kupovat ještě šaty i družičkám je mazec :D
@laka_lacenda To si jenom myslíš :) I družička může nevěstu zastínit, pokud je nějak vyzývavě oblečená. Asi by Ti nebylo příjemné, kdyby pak veškerá pozornost patřila jí a ne Tobě ;-)
..pokud Vás má ta družička za opravdovou přítelkyni a váží si Vás, tak si snad vůči Vám nedovolí přijít vyzývavě :) Každá ženská chce být pěkná a sexy, vždy a všude :p, ale někdy je potřeba i zapojit mozek a jít vkusně a společensky ( vhodně dané situaci)
@clairesclothing pod to bych se podepsala! o své přítelkyně se nebojím. Ale leckterá účastnice hledá na svatbu co nejlepší ohoz a někdy neodhadne míru... Jedna taková svědčila kamarádce - i nevěsta měla šíleně vysoký a do venkovského kostelíku a terénu nevhodný jehly, natož svědkyně! ještě vyšší a tenčí, takže se nemohla prakticky hnout z místa (to jsem se za ní cítila vyloženě trapně), ke své šťavnaté postavě šatičky....jak to říct...... =-) ...inu malé. K tomu výrazné nalíčení a vlny jak na ples v opeře....
Během večera vystřídala modelů několik, a všechny typu "rychle sbalitelná" Jako na disko dobrý, ale na svatbu, zvlášť když má člověk roli.... :-S
takže za mě jasně, ať se každý cítí pohodlně, ve svém vlastním stylu, nenechá si od nevěsty ditktovat, ale musí taky myslet. tudíž se připojuji k NE sexy modýlkům.
@clairesclothing Souhlasím, já jsem třeba měla na svatbě své kamarádky připravenou krásnou róbu, ale kamarádka nakonec měla poměrně jednoduché šaty, takže jsem róbu schovala na jinou příležitost a vzala si šaty jednodušší. Přišlo mi to jako samozřejmost, sama bych se jinak cítila trapně, kdybych měla strhávat pozornost na sebe. Nechápu, co je to za kamarádky, co chtějí být za každou cenu sexy. :-D
@ambera tak družičkám vysvětli že na svatbu se chodí oblečené vkusně a decentně což znamená šaty kratší než nad kolena a šaty a lá "jitrnice" jsou nevhodné.
Hodí se svatbu v Las vegas, diskotéce nebo rozlučce ale rozhodně NE na svatbu.
Co je ještě přípustné tak asymetrické šaty (vpředu kratší a vzadu delší)
@kockant ani ne.....ale prece se nebudu trapit tim, ze je nekdo hezci/vic sexy/zajimavejsi nez ja :-) a taky to neni jen o vzhledu vsechno....jako ja znam sve svatebni hosty a vim, ze by si ani jedna neoblekla "diskotekove" stay na svatbu....ale vazne by me to nevadilo....obdobi, kdy jsem se furt pomerovala s ostatnima babama a trapila se tim, ze ta a ta ma hezci nohy, tahle zase vetsi prsa a ta treti hustejsi a lesklejsi vlasy mam uz davno za sebou :-) a rozhodne nemam problem pochvalit zenskou, ze je kus :-)
Ono to není jen o těch "sexy" šatech. Když jsem byla na svatbě své setřenici, tak ta měla bavlněné letní šaty (vypadaly jako světle fialové tričko sešité s bílou sukní) a její svědkyně měla krémový kalhotový kostým. Nic vyzívavého, laciného ani sexy, ale slušel jí a strhla na sebe veškerou pozornost. A i já musím uznat, že její oblečení bylo mnohem vhodnější na svatbu než šaty nevěsty... Chce to domluvu, no
Jestli ti to pomůže tak na mou svatbu si skoro všechny ženský koupili bílé sněhové zdobené šaty. Když jsem řekla že ba svatbě by měla být čistě v bílém JEN nevěsta oduvodnili mi to tím že prý já budu mít zavoj takže si je nikdo s nevěstou nesplete. Kdybych to věděla koupila bych si jiné svatební šaty ale co uz :-) prostě lidé jsou různí
Tak ja teda jen chci dodat, ze ty saty nejsou az tak silene vyzivavy...a muj problem neni to, ze bych se bala, ze mi seberou pozornost. Souhlasim s laka_lacenda. Spis me mrzi, ze pro vlastni touhu se ukazat pohrbily mou predstavu o tom jak vypada druzicka...chtela jsem podstrizene pod prsy a volne ke kolenum. Tak znelo zadani... a vysledek jsou saty do puli stehen uplne uple. Coz znamena, ze ma svadkyne bude muset mit jine, pac nema na brise jedina pekac buchet...a ma vysnena fotka Ja a po boku vzdy dve druzicky je taky v kopru. Plus me to bude stat 3500...za saty co mi lezi doma plus nove pro svedkyni, ktera je jedina v pohode s Bonprixem.
A ve vysledku jsem ja ta spatna, ze co se mi nelibi...ze ony kvuli mym satum litaj po kramech jak zbesily a ja jsem nakonci jeste nevdecna.... :-(
Ale ze ja na zacatku koupila saty na kterych se podle obrazku shodly a pak mi rekly ze eeee...a ja je musela zas prodavat...to uz je jaksi zapomenuto.
Proste jenom konflikty...nic jinyho...
@laka_lacenda No jejich argument byl, ze kdyz si to plati samy tak aby to unosily a ze ty volne by si uz nevzaly...
Ale kdybych koupila vsem na zacatku saty z bonprixu, tak by mi ty dve rekly ze se stejnevza hodinu prevliknou...ze v takovym hadru nebudou... a to by me taky mrzelo... to si nevyberes...
@vitulovas Taky dobrý, teda... :-| Já teď byla na svatbě své kamarádky a taky jsem se nestačila divit, kolik žen přišlo v krajkových bílých šatech. To se ti lidé ani nezamyslí?? =-)
Trošíííčku jiný soudek: vybrala jsem družičce (malé) krásné jednoduché bílé šatečky - tílko, stuha, bohatá (rovná) tylová sukně pod kolena. Prostě sen! nic přeplácaného, k její boubelaté postavičce a ta sukně! princeznička... Ale ne.
Zakoupena bílá upnutá krajka, buřtík hadr. :-| "..sou přece bílý, jaksi chtěla" :-|
;-)
Kdyz uz resite jak trapny je mit dospele druzicky,ze to mame okoukano z ameriky tak vsechny vase (ne)diamantovy prsteny jsou taky americkej trend, kdyz uz jsme u toho. Jen tak pro vasi informaci, kdyz hanite americky trendy :-D