Ahoj nevěsty, o dospělých družičkách tu toho bylo napsaného plno, ale o malých holčičkách jsem se toho moc nedočetla. Kdo máte nebo budete mít za družičky malé holčičky? Co je vlastně jejich úkolem, co mají dělat a kde mají stát? Jak to řešíte se šatičkami? Budete mít ještě nějaké kamarádky, které budou plnit funkci dospělých družiček? Pište zkrátka vše, co vás k tomuto tématu napadne.
Když se vdávala sestřenka v kostele,tak měla jednu malou družičku. Rozhazovat lístečky mohla, ale museli jsme to pak uklidit. Tak stačí se domluvit s někým, že tam zůstane a posbírá to :) A je po problému :)
Ahojky,ja budu mit 2,dcerku a sestricku a ponesou mi vlecku.Ale bylo by hezke kdyby 2 male druzicky pred tebou hazely listky ruzi nebo tak neco a jedna nesla vlecku.:)
@michelle1 Proč moc? Mně to náhodou přijde hezký věk pro družičky a holky si to určitě užijou. Já sice budu mít čtyřleté, ale kdybychom měli v rodině devítiletou, ráda ji vezmu taky.
Ahoj holky. Já budu mít asi 3 družičky. Svoje dvě dcerky (6 let a 3 roky) a moji sestřičku (7 let). Asi budu chtít, aby šli všechny tři přede mnou a naše starší nesla prstýnky. ale máme to trochu komplikované :D svatba bude na zřícenině hradu. Před hradem je plácek, kde budu hosté, ale my už bychom se tam nevešli, takže vystoupáme pár schůdků nahoru na zříceninu. Já přijedu na koni někam před ty schody, tam si mě nastávající z koně sundá a půjdem společně nahoru. Takže nevím, jestli už družičky nepostavit nahoru předtím, aby si pak na těch schůdkách nerozbily kokos a neztratily prstýnky někde v trávě :D