Propadly OP

Holky, mam problem, od listopadu mam propadly OP.Zila jsem v tom, ze to mam do letosniho listopadu a ono ejhle :-/ v listopadu letos mame mit svatbu. Nevite nekdo, kolik budu platit pokutu? Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
A co si ho jako nechat ukrást?
Odpovědět
@pekackova To bude propadly tak jako tak. Kdyz se sama prihlasis, tak nejspis zadnou pokutu platit nebudes nebo jen uplne minimalni, coz je tusim stovka.
Odpovědět
@leeliy A to mas propadly od kdy, od minulyho listopadu (2013) nebo od tohoto? Pokud od tohoto, tak si musis bohuzel 2x menit obcanku (jednou pred svatbou jednou po..). Pokud od minulyho listopadu tak netusim..zajdi si na urad a zazadej o novou obcanku.. ale stejne ji budes 2x menit, tomu se nevyhnes.
Odpovědět
Jinak ctu si, ze prej pokuta muze byt od 100Kc do 10.000Kc, ale pokud se sama prihlasis na urade, tak ti daji tak do 500Kc pokutu (anebo vubec zadnou, fakt zalezi na koho narazis).
Odpovědět
Profilova fotka
bratr měl rok a půl propadlou OP, šel tam a nic neplatil, takže asi záleží na tom, kdo tam zrovna sedí :-D
Odpovědět
Mam ji propadlou od listopadu 2013. Myslela jsem, ze ji mam do letosniho roku, ale nyni jsem zjustila, ze to bylo uz loni. Je mi jasny, ze si ji budu menit 2x. O to mi nejde, ale spis o tu pokutu. 10.000 vazne nemam. :-/
Odpovědět
@leeliy Kdyz to budes resit sama ze sveho popudu, tak pokutu platit nebudes.
Odpovědět
V pondeli tam zabehnu a uvidime :-) snad to bude ok, dekuji :-)
Odpovědět
to mi připomíná, že mi doma leží starý pas, radši v pondělí taky hned zajdu na matriku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kdyz prijdes na urad slusne a pozadas, tak (pokud pani u okenka nebude mit vyslovene premenstruacni naladu :-D ) pokutu zadnou platit nebudes. nicmene vdat se lze i s pasem.. jinak propadly ridicak je horsi problem, ten ti totiz zabavi a musis cekat, dokud neni hotovy novy.
Odpovědět
Profilova fotka
Manžel platil 1.000 Kč, ale měl ji propadlou docela dlouho, snad skoro dva roky :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?