Chci manželovo příjmení bez přípony -ová. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Chtěla bych se optat, zda máte někdo zkušenost se žádostí o jméno po svatbě bez přípony -ová. Přítel je sice čech, ale má cizí jméno a jelikož je už tak dost dlouhé, ráda bych si nechala jméno bez -ová. Na matrice mi bylo řečeno, že si musím stavit a vyplnit nějaký papír a zažádat si o to. Dělal jste to někdo? Jak dlouho to trvalo a jak to probíhalo? Předem díky!
Odpovědět
Moje nej kamoska si vzala Anglicana a ma taky prijmeni bez ova...opravdu tam staci jen zajit a vyplnit papir, neni to nic co by trvalo douho nebo se na to muselo cekat pokud ja vim.Ale jen abys vedela...az budete mit deti a narodi se holcicka tak bude automaticky s ova ...az po jejim narozeni si muzete zazadat o zmenu a vyplnit dalsi papir aby ova nemela, jinak to pry nejde ;-) Taky jen formalitka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mrkni do této diskuse ;-) http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Presne tak, jak rika vewe. Ja jsem si zazadala byt bez ova, protoze jsem si brala cizince a staci, kdyz tam prijdes s papirama na svatbu a reknes jim, ze chces byt bez ova a oni ti daj vyplnit jeden papir a je to. Nic slozityho. :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Je to jen 1 papir kde zaskrtnes ze partner je cizinec a zadas o jmeno bez ova. :-)
Odpovědět
no, danny617 je už asi dávno vdaná :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?