prosím Vás aký je rozdiel medzi koláčmi, sladkým a cukrovím???? vždy som si myslela že cukroví máte všetko v jednom :)
inak my budeme mať len tortu a pár nejakych koláčov a možno sa sama hecnem na makronky asi 100 ks. má to byť oslava a nie bezhraničná žranica, to sa mi moc nepáči...
My budeme mít jenom koláčky a dort. Už jsem slyšela pár blbejch připomínek, že cukroví na svatbu patří atd. Děláme to i z finančních úspor, ale hlavně proto že to stejně nikdo nejí a pak to zbude. Výslužky neděláme tak co pak s tím? Myslím, že na samotné svatbě si toho ani nikdo nevšimne ;-)
My měli jen po obřadu na zabavení koláčky, na obědě dort a na večerní raut jsme si nechali udělat pár minizákusků, donesli ještě koláčky a pán, co nám dělal raut udělal štrúdl. Vše se snědlo a nikdo si ani na cukroví nevzpoměl. Hosté spíš měli chuť na slané než sladké. :-)
Taky jsem něco takového řešila. Podle mě by si to měl člověk udělat po svém, protože vždy se najde drbna, co člověka pomluví ať je cukroví málo nebo hodně :o).
My teda dort krájet nebudeme, budeme mít candy bar hlavně s gumítky a semifredy pro dětičky a na stole budeme mít zákusku. To by u nás neprošlo. Mám rodinu, která je hodně na sladké takže tak :-) a ještě budeme mít svatební koláčky. Pak děláme i výslužky tak toho moc nezůstane :-)
Budeme mit candy bar se sladkostmi pro deti, svatebni dort, cupcakes, mozna par cake pops, par kolacku a par cukrovi (max 3 druhy a mnozstvi jen tak na jeden trojstojan) spis tak aby se nereklo, ale hlavni myslim bude stejne cokoladova fontana se spoustou ovoce...