My jsme dávali rodičům ručně malované talíře z eshopu alucca.cz. Den předtím jsme je zavezli do restaurace a rodiče je v den svatby našli na svatební tabuli. No a mým rodičům jsem za vše poděkovala sama v soukromí večer před svatbou. Koupila jsem jim to největší Merci, co jsem viděla, klíčenky Nejlepší maminka a Nejlepší tatínek a napsala jsem jim dopis, ve kterém jsem děkovala za vše, co pro mě kdy udělali. Bylo to moc dojemné a všichni jsme byli rádi, že jsme si to "odeřvali" radši dřív než potom na svatbě. :-D
@bobo1 Dělali nám je v Uherském Hradišti (Fotografie na Mariánském nám.). Poslali jsme jim na meil fotku s textem, myslím, že to chtěli jako obrázek JPG, a oni to jen přetiskli na hrnky.
My budeme dávat malované hrníčky... Nic lepšího nás nenapadlo. Přítel teda z toho nejdříve moc nadšený nebyl, ale když je pak viděl, tak byl nadšený. A budeme to dávat asi den po svatbě. A osobně jim ještě i poděkujeme. :)
@ivamarie@martina2706@tobihosue holky, tak jsem nechala udělat taky hrníčky, nechala jsem udělat jen 2, manžel má jen mamku, tak jeden jí a mým rodičům jeden dohromady (beztak si ho strčí někam za sklo a nebudou ho chtít používat), ale teď furt přemýšlím, jestli jsem neměla pro naše udělat každýmu jeden :-p původně jsem chtěla jeden pro mamku a jeden pro taťku, ale nakonec ne, tak teď nevím =-)
@bobo1 Určitě bych nechala udělat každému jeden.. Já jsem to také tak udělala... Každý má svůj hrníček.. I když ho nebudou používat, mají to jako hezkou vzpomínku...
My měli z Nanu Nana taková bílá dřevěná srdíčka/rámečky zavěšená nad sebou na provázku. Byly vždy 4 a do těch jsme dali pro moje rodiče moji fotku jako malé holčičky, manželovu jako malého klučiny, naši společnou fotku z dovolené a do posledního jsme dali krátký text poděkování. A jeho rodičům jsme dali na první místo jeho fotku jako děcko, pak moji a dál už stejně. A ještě bylo poděkování ve svatebních novinách. K tomu dostali srdíčko z perníku drahým rodičům. A dávali jsme jim vše mezi obědem a dortem aby si všichni odpočinuli před dalším jídlem :-)
@monikaradek11 poprosila jsem tchyni at mi to vyfoti, ale neni to moc videt.. Jinak pernik je z fleru od prodejce dama a mam je ve fotkach tady na beremku v pripravnem albu..
@bobo1 My jsme dělali jen dva hrnečky, protože já i manžel máme už jenom jednoho z rodičů. Kdyby žili všichni, tak by dostal každý jeden hrneček pro sebe.
@kamelie123 To je úžasný nápad :-) Asi se dnes do toho obchodu zastavím, doufám, že ty rámečky ještě budou mít. Fakt jsem z toho nápadu na dáreček nadšená :-)
@veruliss Mají moc hezké doplňky. Škoda, že jsem o nich nevěděla dřív, ale určitě o nich řeknu sestře, ta bude mít svatbu příští rok, tak si myslím, že se jí taky ty jejich výrobky budou líbit.
Pozor na Bemira.cz!!!
Objednali jsme si dřevěné srdce jako poděkování rodičům na svatbu a bohužel nikdy nevíte co vám dodají, jelikož dřevo může mít takovou vadu , že to zkazí celý dojem výrobku. Kdokoliv to viděl, tak si hned všiml, že je tam vada a nehezka vada dřeva viz. obrázek a to naživo to jde vidět samozřejmě ještě bohužel lépe . Komunikace s jednatelem naprosto strašná. Arogance a žádná snaha chybu napravit. Takže za mě velká nespokojenost a museli jsme dárek znovu objednat od jiné firmy lasertime.cz a ten od Bemira poletí do koše. I takhle se dají vydělávat peníze, že se nestydí. Od Bemiry to stalo 560kc viz. obrázek(a to je to jen plátek dřeva) a od lasertime přes 290kc( u toho je i podstavec,aby se to dalo vystavit na poličku) ,ještě sem pak pošlu co nám přišlo od lasertime. Každopádně je to jinak myslím hezký dárek.