Jak přizdobujete košíčky na svatební koláčky?

Profilova fotka
Nevěsty jak přizdobujete košíčky na svatební koláčky, nemáte nějakou inspiraci? Budu dávat svatební razítko a na ouško jsem myslela malé vývazky, ale uvítám jakýkoliv jiný nápad :-) děkuji
Odpovědět
@incognitka mrkni ke mě do alba.:-) Mám na nich čtyřlísky, plus mašličky, stejné jako budou vývazky akorát jsou trochu větší.
Odpovědět
Profilova fotka
@u1230 Košíčky máš krásné, jsi moc šikovná. Taky si dělám svoje, podobný tvar, ale u Tebe se mi moc líbí držátko - to máš z nějakého vlnitého papíru?
Odpovědět
Profilova fotka
@incognitka Ahojík koukni ke mě do alba " přípravy vrcholí.." košíčky jsem si dělala sama celé :-)
Odpovědět
@incognitka jo jo přesně tak. V papírnictví jsem takový objevila. Já dělala cca 30 košíčků a myslím, že mi stačili dva nebo tři A4 toho vlnitého. Dobré na tom je, že ten vlnitý papír je trochu pevnější a i silnější. Raději jsem to držátko jak přilepovala, tak i sešila sešívačkou.
Odpovědět
Profilova fotka
@zaninkaj take krasne kosicky! @u1230 @zaninkaj ted jeste resim pocty kolacku - kolik se Vam jich do kosicku prumerne veslo? A davali jste vsude stejne nebo podle poctu lidi v rodine??
Odpovědět
mela jsem ciste bile kosicky, udelala jsem si vyvazek s kytickou a dovnitr ubrousek v barve svatby
Odpovědět
Profilova fotka
My ještě ze strany nalepili poděkování.. (udělali jsme si jeden košíček na zkoušku:-)). Budeme dávat do každého univerzálně 10 koláčků (budou orlické koláčky), ale to samozřejmě nic moc neříká, záleží na velikosti koláčků i košíčku..
Odpovědět
Profilova fotka
@hnatilka budete tedy davat az po svatbe, hmm?? My pred spolu s oznamenim... Taky si udelam zkusebni kosicek, prave jsem objednala vzorek kolacku abych vedela, jak jsou velke a kolik se jich do kosiku vejde... Podle toho pak zvetsim nebo zmensim kosicky a nastriham uz nacisto. Abych si ted nepripravila 60 kosicku a pak nekoukala ze se tam kolacky nevejdou nebo naopak tam budou utopene :-D
Odpovědět
Profilova fotka
košíčky budeme dávat jako výslužku ve svatební den.. jojo, zkoušky musí být :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@incognitka promiň, odpověděla jsem špatně.. košíčky budeme dávat jako výslužku ve svatební den.. jojo, zkoušky musí být
Odpovědět
@incognitka my měly malé koláčky, tak ccca 2x2 cm. Dávala jsem asi 28 koláčků. Do každé rodiny stejně i dědovi, který je sám. Nelíbilo se mi, když jsem měla jenom do půlky naplněný košíček, nevypadalo to dobře.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?