Brno matrika

Zdravím :) Jak je to s termínem když ho mám vybraný ? A na matrice mi nabídnou nějaký který je dřívější ? S přítelem jsme se zasnoubili nedávno a chceme svatbu v září, což matriky ( podle stránek ) nebudou akceptovat. Takže jednoduše: matrika nám dá termín, nebo si můžeme vybrat ?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od khristeesi:

Zdravím :) Jak je to s termínem když ho mám vybra…
@khristeesi můžete si vybrat z vypsaných termínů. Teoreticky je sice možnost si zaplatit za jiný než vypsaný termín, ale reálně toto matriky nedělají. Co přesně myslíte tím: chceme svatbu v září, což matriky ( podle stránek ) nebudou akceptovat.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od orange321:

@khristeesi můžete si vybrat z vypsaných termínů.…
@orange321 Noo, četla jsem o tom, že pokuď chceme nějaký termín si zarezervovat tak s pětiměsíčním předstihem :) Jinak je možnost, že když tam dojdu tak mi i nabídnou termíny v září ?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od khristeesi:

@orange321 Noo, četla jsem o tom, že pokuď chceme…
@khristeesi tak to je Brno-střed a je to tak, že nenabízí termín dřív než pět měsíců předem, svatbu si tedy můžete rezervovat maximálně pět měsíců předem, je tedy možné, že ještě nějaký zářijový termín bude volný. Matriky ostatních městských částí mají většinou termíny přímo vypsané na svých stránkách, ale u matriky Brno-střed si musíte volný termín zjistit osobně nebo si ho alespoň zjistit telefonicky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?