Milé nevesty,
prihlasovanie do súťaže sa skončilo, hlasovať za najkrajšiu fotografiu môžete na našej facebookovej stránke: https://www.facebook.com/media/set/?s...
Ďakujeme za všetky prihlásené fotografie. Cítiť z nich šťastie a lásku, a to je to najkrajšie, čo ste mohli vyhrať :)
Koniec hlasovania bude v piatok 16.12. o 12:00. Krátko po tomto čase zverejníme výsledky a najkrajšiu svadobnú fotografiu roka 2015 na beremese.cz.
Nevesty, ktorých fotky získajú najväčší počet like-ov, vyhrajú tieto ceny:
1. cena: kávovar Tchibo Caffissimo COMPACT
2. cena: masážny prístroj Medisana HM 840 mini
3. cena: 3x2 vstupenky na predstavenie Milena má problém (www.milenamaproblem.cz) v divadle Bolka Polívky (predstavenie v Brne alebo Prahe, termín podľa možností)
Pravidlá:
- každý môže do súťaže vložiť iba jednu fotografiu
- prihlasovanie fotografií do súťaže bude prebiehať priamo v tejto diskusii od 4.12.2015 do 9.12.2015 do 12:00
- hlasovanie bude prebiehať na našej facebookovej stránke (www.facebook.com/beremese.cz) od obeda 9.12.2015 do 16.12.2015 o 12:00
- víťazná bude tá fotografia, ktorá na našej facebookovej stránke dostane najviac like-ov
- výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom internej pošty priamo na stránke, zároveň ich používateľské mená po skončení hlasovania zverejníme v tejto diskusii
- zaradením fotografie do súťaže súhlasíte so zverejnením svojej fotografie na našej facebookovej stránke
Tešíme sa na vaše fotografie!
4nets team
Ďakujeme za všetky fotografie, prihlasovanie do súťaže som uzamkla. Za tú najkrajšiu svadobnú fotografiu roka 2015 na beremese.cz môžete hlasovať tu: https://www.facebook.com/media/set/?s...
Hlasovanie bude prebiehať do 16.12. do 12:00. Potom zverejníme výsledky a výhercov :)
Dovtedy prajeme krásne zaľúbené dni :)
Jana a 4nets team
Hlasovanie na našej facebook stránke sa skončilo, gratulujem víťazkám, ktorými sú tieto nevesty:
1. miesto - @madj (1101 hlasov)
2. miesto - @karolinkafox (885 hlasov)
3. miesto - @martinabredova (433 hlasov)
4. miesto - @pelikanis (216 hlasov)
5. miesto - @lucynka603 (210 hlasov)
Prosím víťazky, aby ma kontaktovali a do internej pošty mi zaslali svoje kontaktné údaje (meno a priezvisko + adresa), aby sme vám mohli doručiť vaše výhry. Ďakujem!
A ešte raz ďakujeme všetkým nevestám, ktoré sa do súťaže zapojili. Želáme veľa veľa lásky a šťastných manželských okamihov! :)
Jana a 4nets team