Ahoj nevěsty, napadlo mě, že si necháme udělat portrétové fotky v pondělí, v den svatby (sobota) by se nafotily přípravy, obřad, fotky s rodinou a něco málo z hostiny. Co myslíte? Šaty mít budu, jen bych se nechala pěkně namalovat a učesat.
@varadona Z praktického hlediska to není špatný nápad, ale pozor, ať se to neodrazí na samotných fotkách.. Přece jen už tam nebude to kouzlo svatebního dne :)
Podle mě je to dobrý nápad, určitě doporučuju. My jsme měli na svatbě tak neschopného fotografa, že z toho dne nemáme prakticky žádné použitelné fotky. Proto jsme si našli jiného fotografa, a takové ty klasické stylizované fotky jsme fotili asi až měsíc po svatbě. Bylo to fajn v tom, že se člověk mohl soustředit jen na to focení, nemusel přemýšlet, jestli někde někdo čeká, a že je pryč moc dlouho. Navíc jsme díky tomu mohli odjet i někam dál, než bylo místo svatby.
A další věc - na svatebních fotkách jsem si všimla pár nedostatků ve stylingu, a navíc mi floristka uvázala neskutečně hnusnou kytku, která už na obřadu byla polochcíplá. Takže tyhle věci jsem jsem mohla na druhý pokus vychytat.
My mame prozmenu kvalitni jen fotky z obradu. Jinak byla zima a fotograf nekam spechal, na hostine uz fotili vsichni. A manzel porad vzpomina, jak by si tu svatbu zopakoval :-) Tak me napada, co se nafotit treba na jare nebo i v zime,kdyby byl snih? Vsechno co zbylo ze svatby na bazarku do te doby urcite ted v zime dal neprodam, neni sezona. :-)
@magdalenatomkova To sice ne, ale takove ty detaily, prstynky s kytici, navlekani prstynku v detailu uplne v klidu s pozadim, jake si clovek zvoli, ruce svazane ,kdyz ne stolou, tak nejakou hezkou maslí, my detaily moc nemame, slo to rychle, tak to by nebylo spatne :-)
Nefotila bych se před ani po dni svatby ve svatebním. Na našich fotkách je ta atmosféra toho dne fakt vidět a jsem za to ráda. I když mám na některých už pocuchané vlasy nebo pomačkané šaty. Aspoň je na nich vidět, že jsem radostí hopsala a tancovala :).