coverphoto
Neaktivní

camilleb

Kamila
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 12. říj 2017
Info o svatbe
Svatba byla 26. 5. 2018
2298
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +88
Svatební album
Kamila a Honza Bláhovi
26. 5. 2018 Hradec Králové | 92 fotek
kameraman
sazachi VIDEO
Na Kamila jsem narazila prave tady na beremese, v prubehu dne jsme o nem skoro nevedeli, ale zaroven byl vsude, takze jsme se moc tesili na jeho prace. Video nas naprosto nadchlo, opravdu dokonale zachytilo atmosferu dne, jsme moc spokojeni a vrele bych ho doporucila vsem :)
výzdoba
Svatební květiny Fiore
Katka je úžasná floristka,díky níž jsem se v den svatby vůbec nemusela starat o dekorace, mohla jsem se na ni 100% spolehnout a z výsledku jsem byla nadšená! Kytice byly ozdobou všech fotek, sál,který jsem nevěřila,že může vypadat jako místo vhodné pro svatební hostinu, nádherně proměnila a na obřad nám zajistila obřadní kolo, které jsem do té doby znala leda z Pinterestu :-D Všechno vyšlo nádherně a patří jí můj obrovský DÍK!!!
svatební prsteny
Eppi
Z Eppi mám už zásnubní prsten, takže i pro snubní jsme se vydali do Prahy. Chtěli jsme zlaté kroužky, pro mě s diamanty, s gravírováním datumu. Eppi má báječný zákaznický servis, neustále vás informují o všem, co se s prsteny děje, a prsteny vyrobí zhruba do měsíce. Za mě velká spokojenost, moc si nošení obou prstýnků užívám :)
make-up
Veronika Dědičová
Na Veroniku jsem dostala tip od své kamarádky, která měla svatbu rok před námi. Hned po zkoušce jsem věděla,že se nemám čeho bát a na Veroniku se můžu spolehnout! Je moc milá a opravdový profík, díky ní jsem vypadala i v těch vedrech ve čtyři ráno jako nevěsta a ne zmoklá upocená slepice :-D
ženichův oblek
Otto Berg + Blažek + Le Premier
Vzhledem k prostředí, kde jsme se brali,jsme chtěli uvolněnější outfit než klasický oblek. Kalhoty použil manžel klasiky od obleku z Blažka, vestičku jsme sehnali v Otto Berg, košili v Le Premier, protože jsme chtěli slim fit košili a musela být smetanová, ne bílá, byl to trochu oříšek :-)
šaty pro družičky
ASOS
Dospělé družičky dostaly zadání - vyber si šaty jaké chceš, barva něco do šeda. České obchody toho moc nenabízí, takže jsme objednávaly z ASOSu, dodání je zhruba týden,takže super, ale často mají rozebrané velikosti, takže taky doporučuji nenechávat na poslední chvíli. Jinak z fotek je vidět, že nakonec ta "šedá" pokaždé vyšla trochu jinak :-D Ale vůbec to nevadilo, tahle kombinace se mi moc líbila a každá z nich měla šaty,ve kterých se cítila dobře, protože každá má úplně jiný typ postavy (plus má svědkyně je v 7.měsíci těhotenství)... Tímto apeluji na ostatní nevěsty - když máte družičky různých postav, hlavně je necpěte do tílek a tutu sukní, chudáci silnější holky :-D
šaty pro družičky
Aliexpress
Malé družičky měly šatičky z Číny, doporučuji začít řešit měsíce dopředu. Nejprve jsem objednala jeden kus, všechny si je zkoušely a podle toho jsme zhodnotily, jestli budou sedět a komu objednat jakou velikost. Taky je potřeba mrknout na reálnou barvu - já měla svoje svatební šaty ivory a proto jsem nemohla vybrat malým bílé šatičky,jak jsem původně chtěla...
svatební šaty
Krejčovský ateliér Záhorová
Jelikož jsem chtěla splývavé šaty s dlouhým rukávem a měřím 175 cm, v salonech jsem nenacházela nic podle mých představ, rozhodla jsem se najít švadlenu. Katka působí v Hradci Králové i v Praze, nejprve jsem jí zaslala pár obrázků s představou šatů, pak jsme spolu vybraly látku a řekla mi přibližnou cenu šatů, potom jsme se sešly asi 5x a šaty byly na světě. Vzhledem k tomu,že švadleně se nesmíte bát sdělit své komplexy, stokrát se před ní svlíknout a nebát se něco šatům vytýkat,tak je důležité se s ní cítit dobře. Katka je strašně fajn ženská, která se snaží poradit,ale zároveň naslouchá vašim přáním. Díky ní jsem v šatech i ve velkých vedrech vydržela až do 4 ráno, aniž bych se převlékala, protančila desítky písniček a cítila se jako JÁ! :-)
Žádné příspěvky