Druhá svatba

Profilova fotka
Kdo se vdával podruhé, jak jste řešily druhou svatbu? Já jsem vdova a svou první svatbu jsem si zorganizovala přesně podle svých představ místo, výzdoba, hudba, doprava, hostina atd. vše bylo téměř dokonalé. Teď mám nového přítele a chtěli bychom se vzít. Pro mého přítele to bude první svatba a proto bychom ji chtěli se vším všudy. Ale pro mě ta první byla perfektní a jinou si představit neumím. Snažila jsem se ji vymyslet jinak, hledala jsem jiná místa, ale nic mě neoslovilo. Neraději bych ji uspořádala na stejném místě se stejnou hudbou i výzdobou. Ale není to blbé mít dvě svatby na stejném místě?
Odpovědět
Ahoj, měla jsem krásnou první svatbu. Byla to bezvadná párty přesně, jak jsme chtěli. Místo i celkový ráz toho dne nás charakterizovalo. A ta druhá bude popravdě úplně jiná a snad bude taky skvělá. Zařizujeme to tak, jak se to líbí nám dvěma dohromady, protože my jsme zase úplně jiný pár. A popravdě jsme se tak postupně nakonec dohodli, že nechceme nic, co by nám připomínalo první svatby a vyřazujeme to, co měl jeden z nás poprvé. A jde to a je to sranda.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od veri_d:

Ahoj, měla jsem krásnou první svatbu. Byla to bez…
@veri_d Měla jsme to úplně stejně... Byť byla první svatba krásná, na té druhé jsem nechtěla opakovat nic z té první z důvodů, co píšeš. Navíc na té první jsme hodně věcí měli a dělali proto, že "se to tak má". To jsme na druhé svatbě úplně odstřihli a bylo to to nejlepší rozhodnutí!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?