Přítel jednou přišel s videem "loose change2" o pravděpodobném spiknutí na nejvyšších místech USA, které vedlo k událostem z 11. září. .... Neviděla jste to některá? Zajímal by mě váš názor.
Toto téma je trochu kontroverzní, tak doufám, že mě nikdo neukamenuje.
snažím se právě dělat takový malý průzkum trhu, jestli o tom lidi slyšeli nebo ne. Je to už dost dlouho, všichni na to zapoměli, ale teď kvůli tomu radaru jsme se na to s přítelem nějak zaměřili....docela mě z toho mrazí =-)
no ten film přímo jsem neviděla, ale slyšela jsem tyhle teorie... víš co, když někdo chce pochybovat, tak si vždy najde nějaký důvod, tohle je ale už prostě na mě moc.
My dvě se neshodnem :-D . já jsem zásadně proti, nechci tu Američany. Kvůli jakejm raketám to chtěj stavět? vždyť žádný nejsou, jako že nemám ráda Paroubka, tak v tomhle má pravdu, ....chtěj se jenom rozpínat a ovládat svět.
no to se fakt neshodnem ;-) To že rakety nejsou není jisté a hlavně, radar není krátkodobá záležitost, možná nejsou, ale mohly by být a o to tu jde :-)
taky jsem pro radar. a paroubka taky nemam rada... nesnasim ho...
a ted k tomu tematu, cetla jsem to jednou v preposilacich emailech, nejaka verze v power pointu... bylo tam spousta otazek bez odpovedi a vazne jsem nad tim zacala uvazovat, ze vsechno je jinak, nez se to puvodne prezentovalo... kdovi, treba to nekdo za nejaky cas odhali a jeste se budeme divit...
no právě, to asi budem. Jen jestli se toho dožijem, skrývat a mlžit uměj dobře. Vžďyť se ani neví kdo zabil Kennedyho. Kdyžtak se koukni na youtube.com. Tam je toho mraky. Spousta otázek bez odpovědí.
nocturmo: částečnej souhlas, Paroubek je hlavně proti, jenom proto aby byl v opozici vůči Topolánkovi, kdyby to bylo obráceně, tak by určitě nadšeně souhlasil........ S Rusákama se ale tohle nedá moc srovnávat
myslím, že na úplně všechno, co se nevyřeší se časem objeví konspirační teorie. A stejně obyčejný člověk se vůbec nedostane k informacím tak jak to opravdu bylo a pustí je jen takové informace mezi lid, aby to zase vzbudilo náklonnost, nebo antipatie vůči někomu. Jinak radaru neříkám ani pro ani proti, je mi to jedno. nelíbí se mi postoj Rusáků, ale ani to, že Američani budou mít "pod kontrolou" další část zemičky. Paroubek mi přijde akorát manipulátor, kterému plno lidí skáče na lep. On sám bere každého do huby a když něco zprzní on, tak se podle něj hned proti němu všichni spikli. jinak ohledně těch raket... myslím, že nemáme ani páru, co kde kdo má ukrytý a co se všechno vyvíjí.
to je pravda, tohle se ale ani moc nechtělo řešit? Proč? Je spousta konspiračních teorií, která jsou absolutně mimo mísu. Jen si říkám, jestli konspirační teorií o 11. září není spíš oficiální verze, která si v mnohém odporuje s fyzikálními zákony.
suik: no konspirační teorie jako konspirační teorie, akorát s některou si dají autoři asi větší práci. a třeba zrovna ty, co se ti zdají mimo mísu, mohou být taky částečně pravdivé. takže tohle bych moc neřešila :-)
neřešila bych přemýšlet o tom, co je a co není pravda ;-) protože se to stejně nedozvíš. Věci, které na 99 % jsou pravda, jsou stejně zavřené někde v sejfu
Já myslím, že nemá cenu se v tom moc babrat ;-). Protože ani mi sami nevíme, co za zvěrstva se dělo tady v Čechách během komunismu, o čem je zavřeno v archívech plno spisů a nebo už jsou zničené.
Pro nás pro Čechy to asi takovej význam nemá, v tom máš pravdu. Dotýká se nás to ale tím, co se dělo a děje po tom (viz třeba ten radar) Když ale budeme dělat mrvý brouky,nezajímat se, nahrává na mlýn těm, kteří to chtějí tutlat. nechci to tu nějak speciálně řešit, jen mě zajímají vaše názory, nic víc.
Já jsem taky pro radar. Kdo jiný má dnes sílu ochránit demokracii než amerika. :-) Proti čenu je? Je třeba mít náskok a vyzkoušené obranné technologie do budoucna. :-)
no tak třeba v listopadu minulýho roku podepsal Bush zákon "Military commissions act" - zákon o vojenských soudech. Kde se povoluje nátlakový získávání důkazů (mučení) proti komukoliv podezřelému z terorismu na území USA. Stačí nejmenší podezření a můžou ti prohledat byt bez tvého vědomí. zatknout tě bez sdělení obvinění.... to se s demokracií moc neslučuje.
Pokud umíš trochu anglicky, tak všechno lze dohledat, není dobrý věřit jen tomu co nám cpou v televizi.
No s radarem, jsem pro radar. A co se tyka toho filmu nevim, kazdy muze upravit neco na pc, jsou na to dobry programy a pak z toho vznikne uplne neco jinyho nez ve skutecnosti bylo. My se to nikdy nedovime tak muzeme jen hadat. Ale nedivila bych se nicemu, v politice je tolik spinavosti ze by jste se divili. Ten muj byl chvilku nahore a co rikal tak je to divadlo na obcany a navzajem se strany plati, atd. bordel....
marti: politika je špína, to už je mi jasný. V televizi se hádaj a nesnášej, ale jakmile vylezou ven, tak jsou velký kamarádi.... v tom filmu jsou použitý záběry, který normálně běžely v televizi. Všichni jsme viděli, jak ty věže padají volným pádem. Proč patra pod nekladly žádný odpor. Oficiální verze naopak používá počítačové rekonstrukce, které se můžou libovolně naprogramovat. ;-)
Hmm. Hlavně v tom, že 110-ti patrové, přes 400 m vysoké budovy se nemůžou jen tak zřítit za 10 sekund. To je rychlost volného pádu, a zhruba tak rychle by vršek těch věží dopadl na zem, kdyby pod ním nebylo nic. Jenže tam bylo 70 pater pod úrovní nárazu letadel. A tahle patra nekladla žádný odpor. Nezpomalovala pád toho, co šlo seshora. V tom je trochu problém. ;-) http://911.yweb.sk/
suik : a co teda myslíš že bylo důvodem, že se to tak rychle zřítilo?
jinak jsem pro Radar a zajímavá diskuze je zde : já jsme z toho docela nemohla!
http://www.ct24.cz/vysilani/?id=15617...
Beruska21: Vidělas někdy záznam toho, jak padá barák? A jak naproti tomu vypadá řízená demolice? Zkus to porovnat (na YouTube je jich hodně). Mimochodem, kde je těch 110 pater, které by měly být podle vysvětlení, co jsme všichni dostali, naskládané na sebe jako palačinky? Rozpadly se na prach. Co ale rozmetalo všechen beton a ocel těchhle pro nás nepředstavitelně obrovskejch staveb na prach? Co to může způsobit? No, nevim. Třeba na něco přijdeš...