Ušitie šatov podľa obrázku. Ako sa volá tá web firma?

Profilova fotka
Ahoj holky, nemůžu si za bohu vzpomenout na webovou adresu jedné české firmy, která nabízí ušití šatů podle obrázku, svatebních i společenských. Pamatuju se, že měli web s nějakým takovým legračním či výrazným názvem, také, že tam měli napsáno že kvůli zvýšenému zájmu je prodloužena dodací lhůta myslím na 6 až 8 týdnů, a že tam byly fotky skutečných šatů pro srovnání. Ceny šatů, které už ušili, a mají tam jejich fotky, se pohybovaly hlavně kolem 6000. Nevíte někdo prosím, o kterou firmu jde? Díky.
Odpovědět
schema usa, domažlice? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
No nevím, mohla bys mi prosím napsat jejich adresu do IP? Díky. Taky si pamatuju, že si jedna z Vás u nich nechala ušít takové modré šaty s bílým korzetem, alespoň jsem to viděla na těch reálných fotkách, pak je nabízela tady v bazaru.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a tak už to vím. Díky za pomoc.
Odpovědět
Tuším,že by to mohlo být mrkni.net -jestli jsi myslela tuhle adresu :-)
Odpovědět
a co to teda bylo =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, bylo to mrkni.net. Ještě jednou díky.
Odpovědět
Profilova fotka
No já tu ale někde četla, že na mrkni.net to ale taky jen objednávají přes ebay - jen si přirazí k ceně - bylo to v diskusi ebay a vše kolem.
Odpovědět
Jo,myslím,že někdo psal,že jsou z ebay,ale myslím majina říkala,že si je prý jde odzkoušet a klidně jim tam ty šaty nechat,nebo tak nějak to tam myslím bylo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
semistapk : jestli můžu poradit, tak na mrkni.net mají sice dostupné šatičky, takové, které běžně v salonech za takové ceny nemají, ale berou je taky z ebay atd ..... jen si, jak už říkalakatchen, přirazí na ceně, ....sice si je můžeš sama vyzkoušet u nich v Brně v prodejně,.....ale podle mě je lepší se pořádně poměřit a objednat ty vysněné na ebay.com ....... a jsi na méně jak půlce peněz, než kdybys kupovala na mrkni.net ...... hm? 8-)
Odpovědět
a nezkousela si nektera z vas objednat saty z svatebniservis.com ? Jedny se mi tam libi, ale taky to nebude original, ale napodobenina.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky,já jen vím,že se mluvilo na diskuzích o salónu Marry v Praze 4,kde ušíjí dle obrázku za cca 6.500kč.A veliký výběr mají na houseofbrides com :-)
Odpovědět
Kopírování vzorů je krádež ]-( Vdávat se v kradených věcech - to asi nikoho nebude těšit. :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Juuu,baby,to ste ma fakt potesili s tou ceskou strankou.Mozno je pravda,ze to vychadza drahsie ako cez ebay,ale aspon sa clovek nemusi o nic starat,ked to vybavia.V anglictine si moc ista nie som a ked si mam predstavit tie nervy za clo atd...toto vsetko vybavuju oni,nie? Jo,a veru ma potesi,ked budem mat vysnene saty za 6tisic a kupene,ako za 20tisic a pozicane :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Verunka84: děkuji za radu. Přiznám se, že jsem si chtěla nechat ušít plesové šaty, vdávat se ještě nechci :-S Taky se přiznám, že jen tak matně tuším, co to je ebay, ale vůbec nevím, kde to hledat, jak to objednat a vůbec jak to tam chodí... :-(
Odpovědět
ahojte, chcela by som sa opytat ci neviete o firme alebo salone kde vam usiju saty podla obrazku ale v BA??? ja mam totiz normalne velkost 36 ale prsia 38...takze sa bojim objednat saty cez net, bola by som si istejsia keby si ma premerala krajcirka a prisla by som aj na skusku isat...
Odpovědět
Záleží na tom co je to za obrázek.
Odpovědět
ja mam obrazok siat stiahnuty z netu tak neviem ci to nejakej krajcirke bude stacit alebo potrebuje aj nejake detaily...??
Odpovědět
Profilova fotka
já přinesla jednoduchý obrázek napůl zboku, napůl zepředu a šaty jsou vpodstatě přesné (viz album) a podle mne úžasné... vyrábějí je v asii, takže podle toho vypadá i cena... 7500kč. tady by mi je taky asi zvládli ušít, ale ta cena by byla asi někde jinde...firma, která to zajišťuje je z liberce... v případě zájmu kontakt dodám...
Odpovědět
vsak to ze z liberce...ja potrebujem aby si ma krajcirka premerala a z BA nepojdem do liberce (a to vlastne este zijem v uk) :-( ale dakujem aj tak
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?