Asapbay a čínští prodejci šatů. Zkušenosti a názory?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Jako první příspěvek k tématu může posloužit jedno z mých alb, ve kterém jsou šaty od asapbay focené na figurínách (stažené přímo ze stránek asapbay). Ráda bych do alba nasbírala fotky holek, co měly šaty od asapbay (případně millybridal a podobných), nejlépe v kombinaci šaty na modelce-šaty na zákaznici (nebo na figurině). Takže díky za všechny fotografie a zvu k diskusi.
Odpovědět
Profilova fotka
@terulinaaa pokud budete mít zájem rádi Vám v našem salonu šaty ušijeme. Více info podáváme do IP. Salon Vanessa
Odpovědět
Profilova fotka
@majkapolka aj ja som minulý týždeň zaplatila zálohu... aké šaty si si dala ušiť? :)
Odpovědět
uvažuji, že si nechám ušít jedny z nich... krajka sice přidává, ale bojím se, aby nešla hrůza... neobjednávala jste některá podobné a jak to dopadlo? Vím, že fotky nejsou detailnější, ale neznám jejich název, ani návrháře... ale styl je to Galia Lahav apod.
Odpovědět
@terulinaaa Podívej se na Jasminesbridalshop.com. Tam podobné šaty často šijí a podle mně kvalitně. Mají totiž dost dobrý výběr hezkých krajek. Jsou ale dražší. Diskuze o nich a fotky jsou na Weddingbee.com. , taky něco mají na FB.
Odpovědět
@terulinaaa Obávám se, že při šití na dálku budete s výsledkem zklamaná. Podobný střih šatů vyžaduje nejen perfektní postavu a držení těla, ale hlavně perfektní provedení šatů. Nehledě na to, že na poslední fotce stojí modelka na půlmetrové stoličce.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, mě přišly šaty z Číny v pondělí a musím říct, že jsem mile překvapená. Střih sedí perfektně, provedení také velmi slušné a našití krajek až na malé výjimky i lepší než u šatů z některých pražských půjčoven. Veškeré náklady byly vč. dopravy, DPH, spodničky a krajek, které jsem si vyžádala navíc pro případné úpravy (které nebudou třeba) byla 4.500 Kč. Bála jsem se hlavně střihu. Jsem totiž vysoká 180cm (+ podpatky) a mám velká prsa. Nemohla jsem tedy u nás v půjčovnách sehnat šaty, které by mi dobře seděly. U čínské výroby jsem se bála "krátkého těla" a nedostatečné délky. Tyto problémy se ale nakonec vůbec nekonaly. Je ale pravda, že jsem si vybrala klasický "áčkový" střih sukně, kde se toho nedá zkazit tolik, jako u šatů na obrázku výše. Za sebe říkám, že jsem spokojená.
Odpovědět
@jannies15 No ja som si nakreslila sama návrh a poslala mu dvojstránkový návod čo jak chcem :) tak som zvedavá sama čo z toho vznikne a teším sa strašne keď už budú :)
Odpovědět
@antakka mohla bys sem dát fotku , třeba i detaily krajky a tak a link na tvého prodejce? Myslím, že by to holkám pomohlo při výběru prodejce, kde si nechat šaty ušít.
Odpovědět
@antakka ahoj poslala bys prosím tu fotku a www stránky odkud jsi objednávala? :) mám totiž také velká prsa tak mám strach objednat aby mi to vůbec bylo
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ktokolvek: Prosim, viete mi napisat, cez aku stranku ste objednavali saty u Zima? Na Ebay mi neukazuje pod jeho menom ziadnu ponuku - asi to je uz neaktualny link, co som tu nasla v diskusii... Dakujem. z
Odpovědět
@antakka Pane jo, ty šaty vypadají moc pěkně, já mám sice ráda jednodušší, ale hezky ti sedí a zpracování také vypadá kvalitně, jsou opravdu skoro jako na obrázku. Budeš krásná nevěsta.
Odpovědět
Článek se načítá
Holky, jak je to teď se Zimem? Šije, nešije?.. za jak dlouho jsou šaty hotové? Mám svatbu 30.5., má cenu o něco se snažit, aby to stihl?... Jak to je nyní s mírami? Zda ubírat či přidávat cm nebo nechat přesné rozměry? Chci to brát jako další variantu, jak si opatřit šaty :)
Odpovědět
Profilova fotka
@cenca Vypadá to, že se přejmenoval.... http://www.ebay.com/usr/sunnyday-wishes
Odpovědět
@antakka to je zimo? Já měla zato, že na ebay není a že je možné pouze kontakt přes email..
Odpovědět
@antakka no to nieje Zimo podľa mňa. Ja som našla jeho store tu http://www.aliexpress.com/store/818325 - odpovedá email a aj Enjoy sa volá jeho firma - mal to v podpise keď mi odpovedal... @breberushka a šije, ja som si pred dvoma týždňami uňho objednala šaty :)
Odpovědět
@majkapolka a kolik časově jste se domluvili na termínu?
Odpovědět
Profilova fotka
@breberushka ne, není to Zimo
Odpovědět
Profilova fotka
@cenca Omlouvám se, špatně jsem pochopila otázku.....
Odpovědět
Tak jsem poslala svůj dotaz na ceny třech šatů, tak jsem zvědavá, na kolik je nacení :)
Odpovědět
Holky je 240 dolarů za tyto šaty --- hodně nebo málo?
Odpovědět
@breberushka Ja si myslím že to nieje veľa, ja mám šaty za 275 USD.
Odpovědět
@breberushka Je to velice slušná cena, čekala bych u Zima tak kolem 300.
Odpovědět
@majkapolka ok, ok :) @radkaja ono se zdá, ale nejsou nijak náročné právě, žádná krajka a proto se mi líbí :)
Odpovědět
holky nevíte jak to má teď s těma rozměrama? Mám všechny potřebné rozměry, ale nevím, zda ubrat/přibrat u too korzetu, abych měla ten správný tvar "véčka"..
Odpovědět
@breberushka To véčko je dané střihem šatů, ta látka vzadu je zešikmená už při šití. Pošli Zimovi obrázek šněrovačky do V a zdůrazni mu, že chceš tento tvar. Rozměry trupu bych poslala přesné, nic bych nepřidalvala, malé je snad neušije a větší se buď stáhnou šněrovačkou, nebo přinejhorším je necháš zůžit. Možná bych přidala na délce několik centimetrů, zkrátit kdyžtak půjdou snadno- není tam krajka.
Odpovědět
@radkaja Takže pošlu foto střihu šnerovačky, snad to pochopí, aby mi popř. trochu ubral na centimetrech, aby to to véčko dělalo.. viděla jsem tu foto, co mu slečna posílala a co ji nakonec přišlo (rovné šnerování a ještě úplně dotažené) z původnío véčka.. takové ty mít nechci :( Říkám si, že když malinko uberu, tak dotánout korzetem se to dá vždycky, ale když to udělá přesně podle sebe, tak to bude konec korzetu na konec korzetu..a nebyla vůbec vidět ta vsadka.. too se bojím :( co fakt ubrat jeden, dva cenťáky? Říkáš, prodloužit délku? Mám tu i délku sukně od toho boku.. takže ji mám malinko prodloužit?.. O kolik? ...
Odpovědět
@breberushka tak snad ten jeden, dva cenťáky pak chybět na korzetu nebudou, ale kdyžtak i ta rovná šněrovačka půjde u švadleny přešít na to véčko. Hlavně to nesmí být malé, i když myslím, že Zimo nechává dost materiálu ve švech - myslím, že to holky psaly, takže snad by i šly rozšířit. :-p Tu délku sukně ke kolenům - ta úzká část, mu dej přesně jak má být a přidala bych aspoň tak 5cm na délce od kolen dolů- rozšířená část.
Odpovědět
Baby neobjednaval niekto taketo šaty?
Odpovědět

Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?