Svatební šaty velikosti 46 v Brně. Kde seženu?

Ahojte, chtěla bych si jít zamluvit svatební šaty, ale nevím kam. Potřebuji větší velikost tak zhruba 46. Nemáte někdo zkušenost, kde jsou k sehnání? :-)
Odpovědět
to nemám, ale uvažovala jsi nad tím že by sis je nechala ušít?
Odpovědět
Taky si asi nechám šaty ušít. Ale nejdříve bych chtěla vyzkoušet nějaké v salonu. A ty si je necháš ušit makulacek?
Odpovědět
Musím si je nechat ušít, je to přání mého přítele, mají takovou tradici doma. A navíc mě to příjde na stejné peníze jako půjčení
Odpovědět
Ahojky, koukněte na www.salonbella.cz, mají tam šaty až do vel. 50. Nejlepší je, když si vyberete model šatů po internetu, do salonu si zavoláte nebo objednáte přes e-mail a oni vám na dohodnutý termín nachystají všechny, které jste si vybrali. Když tam přijdete jen tak "bez ohlášení", tak riskujete, že zrovna ty vaše vybrané budou někde kolovat po republice.
Odpovědět
Makulacek já myslím, že to bude levnější! A na kdy to plánujete?
Odpovědět
Jé, ty se vdáváš na moje narozeniny! :-) Svatba bude asi příští srpen nebo září, dřív jak do roka určitě, ale zatím nemáe přesné datum, záleží na dohodě s rodiče a na tom který termín bude volný!
Odpovědět
Makulacek já mám narozeniny 2 dny po svatbě :-D
Odpovědět
Ale tím o ty narozeniny celkem příjdeš ne? Já se právě bojím toho e kdybychom měli svatbu kolem narozenin tak nám pak ani nikdo nepopřeje, nebo by to sfoukl najednou při svatbe :-(
Odpovědět
Už máš to šití šatů někde zamluvené?
Odpovědět
Maku mě to nevadí. Ale tajně doufám, že si někdo vzpomene. Mám to zamluvené
Odpovědět
Můžu se zeptat kde? Doufám že pak uveřejníš fotky! Jak si ty šaty vlastně představuješ?
Odpovědět
Je to známá od přítelovi rodiny. Šaty, které si představuju mám v albu, ale netuším jestli mi budou slušet. Takže si je napřed chci vyzkoušet do salonu. fotky uveřejním
Odpovědět
Článek se načítá
Máš tam krásné šaty, ale které z nich sis vybrala? Máš tam několikatery!
Odpovědět
Profilova fotka
já měla svatební šaty ze salonu Adina, ale v Praze - mám velikost 46 - měla jsem z toho strach - bála jsem se, že budu nucena sáhnout po šatech, které se mi nebudou až tak líbit. Musím říct, že jsem byla mile překvapená - vyzkoušela jsem si devatero šatů a zdaleka jsem nevyčerpala všechny možnosti a nakonec jsem se rozhodla pro ty co se mi nejvíc líbilo - myslím, že rozhodnutí nebylo špatné. Dnes jsem dávala na tyto stránky album - můžeš se juknou Eva Burešová a Václav Bruner - Chodovská tvrz
Odpovědět
Některý z těch, který mají nabíranou sukni. Ale fakt ještě nejsem rozhodnutá. Možná mi takové šaty vůbec nebudou slušet. Morti na tvoje album jsem se dívala a byla jsi moc hezká nevěsta. Výběr šatů se mi líbil. Zkoušela jsi třeba i korzety?
Odpovědět
Ahoj holky mám stejný problém taky scháním šaty v Brně ale ve větší velikosti koukala jsem na tu Bellu a šaty tam mají super,ale mám strach že něco napíšou a pak to tam nebudou mít.Sice taky plánuji svatbu až za rok,ale půjdu asi kouknout po šatech už ted.Mám tak 44-46.
Odpovědět
Ahoj Luca já chci jít tak. Mám taky stejnou velikost jako ty. ale šaty si chci nechat ušit. Ale přesto si je nejdříve chci zkusit v salonu, abych potom měla představu co mě bude slušet.
Odpovědět
Luca29, neboj, když si zamluvíš šaty včas, tak je budou mít. Navíc ty velké velikosti mají dost často nezamluvené. Já jsem šaty sháněla dost pozdě, vybrala jsem si v Salonu Bella přes internet model Portico, ale bohužel malé velikosti byly beznadějně zamluvené. Tak mě sehnaly Portica vel. 44, ty nebyly zamluvené a zabraly mě je na vel. 38. Ale skutečně doporučuju, domluv si termín na zkoušení a oni ty v tento den ty šaty na 100% seženou, i kdyby je měli nechat přivézt z jiné pobočky v republice. Já je měla až z Opavy :-)
Odpovědět
Stiko mooooc ti děkuji za radu,jsi hodná.
Odpovědět
Stika můžu se zeptat, na kolik tě příslo vypůjčení šatů v tomto salonu?
Odpovědět
Luco, není zač. Když jsem já zařizovala svatbu, tak jsem bohužel tyto stránky objevila až příliš pozdě a tak jsem se se vším musela vypořádat sama. Tak se snažím poradit aspoň ostatním a trochu jim to ulehčit. Tak ať to s šatama dobře dopadne! Ale máš ještě kupu času, takže určitě problém mít nebudeš. Já sháněla šaty až 2 měsíce před svatbou a to už jsem šla málem s křížkem po funuse :-)
Odpovědět
Stika a myslíš, že nebude blbý, když tam přijdu a hned si nevyberu? A řeknu, že si to rozmyslím. Apřijdu tam později?
Odpovědět
Kalerat, půjčení mého modelu stálo 9tis, ale měli tam levnější, ale i dražší. Záleží co si vybereš. Já na šatech nechtěla šetřit, tak jsem zvolila spíš dražší variantu, šaty byly vyšívané stříbrem.
Odpovědět
Kalerat, vůbec ne. Já to taky tak udělala. Nemohla jsem se rozhodnout mezi dvouma šatama a tak mě poradili, ať si s sebou příště vezmu nějakou kamarádku, která mě to pomůže rozsoudit. Takže jsem tam šla až za týden a zkoušela to všechno znova. Vůbec jim to nevadilo, rezervovali mě na ten den oboje šaty. Musím ty paní ze salonu pochválit, tak ochotnou obsluhu jsem nikde v jiném salonu v Brně nezažila.
Odpovědět
Stika a myslíš, že se můžu v těch šatech vyfotit. Jsem totiž nerozhodná. I když budu mít kamarádku, musím si to znovu prohlédnout.
Odpovědět
Já si taky nechci něco vybrat hned na poprvé. Musím přiznat že i takhle dopředu jsem si byla něco číhnout, chtěla jsemm prostě vědět přibližnou kalkulaci. Teď vím že na šaty s botama musím počítat tak 10.000,- Třeba to bude levnější, ale lepší počítat trošku víc. Hezké šaty jsou opravdu celkem drahé. I to je důvod proč si je raději nechám ušít, než si ale zvolímm jaké musím se v nějakých vidět abych věděla jestli je to ono nebo ne. Co mě mrzí, tak že většina šatů co jsem viděla měla tak široký spodek že bych asi při obřadu stála tak etr od ženicha! :-) Já bych si představovala něco jednoduššího!
Odpovědět
Kalerat, já myslím, že jo, vždyť není důvod, proč bys nemohla fotit. Já jsem s sebou měla nakonec mamku a ta mě dobře poradila, že jsem byla v osudový den D spokojená, ale věřím tomu, že kdybych chtěla fotit, tak mě to dovolí. Makulacek, ty šaty jsou široké proto, že je pod nimi vystužená spodnička. Myslím, že kdybys chtěla šaty bez výstuže, tak si prostě vezmeš jen spodničku bez konstrukce.
Odpovědět
Stika moc děkuji za pomoc. jsem objednaná v belle na pátek, tak jsem moc zvědavá.
Odpovědět
Hodně štěstí, pak dej vědět co sis vybrala. Já pořád váhám jestli šaty nebo korzet se sukní. Víc bych si přála mít šaty, ale uvidíme co na mě bude jak vypadat
Odpovědět
Děkuji, pokud mi dovolí fotit, tak dám fotky do alba.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?