Levné snubní prsteny

Profilova fotka
Ahoj nevěsty 😄 Vybíráme s partnerkou prstýnky. Chirurgickou ocel jsme zavrhli, tam je hodně negativ, stříbro nám rozmluvili a zlatý stojí ranec. Leda bysme vzali nějaký tenoučký. Chtěl bych ale pořádnej kus kovu na prstu a dostali jsme v Brně na veletrhu tento letáček na kombinaci zlata a stříbra a nikdy jsme o tom neslyšeli. A tak se chci zeptat, jestli někdo takový prstýnky máte, protože mi to připadne hodně zajímavý. Díky za jakýkoliv reakce. Honza (a Jana)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím @jan_novakdf, s prsteny Štauder zkušenost nemám. Nicméně ráda bych poradila s výběrem levnějších snubních prstenů. 💍 Momentálně na bazaru Beremese nabízíme tři krásné páry prstenů pod 8.000 Kč! Všechny jsme objednávali na focení a proto jsou levnější. Jinak jsou jako nové.🤩 Dále mohu nabídnout zlaté prsteny všech druhů a barev za dostupnou cenu na mám webu, na kterém aktuálně běží sleva 15 %!🔥 Věřím, že si na webu vybereš cenově dostupné prsteny Tvého vkusu. V případě, že bych Tobě a nebo nevěstě mohla být jakkoliv jinak nápomocná, neváhej se na mě obrátit v soukromých zprávách. Ráda Ti poradím.🤓 S láskou, Liliana - Tvá virtuální družička 💖
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, ale ty jejich argumenty s odolností mi přijdou kapku pofidérní. Zlato je sice chemicky odolné, ale jinak je to měkký kov, poškrábe se daleko snáz, než ocel. My máme z damaškové oceli a jsme spokojení. Kovali jsme si je u kovářů sami a byl to super zážitek. Máme se zlatým proužkem, takže nás vyšly asi na 11k (v roce 2018 ), jen z té oceli jsou i o dost levnější - navíc pokud si je člověk jen koupí, bez toho kování, velikost se modifikovat dá (do jisté míry).
Odpovědět
Profilova fotka
@drabik díky za reakci. To s tou odolností jsem pochopil tak, že je to odolnější jak stříbro, proto je tam ta zlatá vrstva, tedy odolný stejně jako zlato. Kamarádi mají prstýnky ze stříbra a je to katastrofa, jak jsou poškrábaný. Co mají třeba naši už 30 let zlatý, tak jsou samozřejmě poškrábaný taky, to je jasný, ale ne tak moc a jinak pořád drží. Takže kdyby to vydrželo stejně, bylo by to dobrý. Ale třeba nám tu ještě napíše někdo, že to má. Ocel nechceme, přítelkyně chce červenou barvu a to je jedině zlato.
Odpovědět
Profilova fotka
Nejdříve si oba vyzkoušejte, jak reagujete se stříbrem co se týká černání i alergie. Na bocích ani uvnitř totiž prsten zlatem obalený není, jak je vidět na řezu.
Odpovědět
@jan_novakdf Zdravím, pokud je omezený rozpočet, tak za mě bych raději šla do oceli. Do stříbra, i v této kombinaci, bych nešla, hned to černá a je to měkký... ocel vydrží a cenově super. Znamí kupovali v goldexu na prodejně i s vyzkoušením vzorků.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?