Kde koupit nejlevnější snubní prstýnky? Žluté zlato

Profilova fotka
Ahoj, scháníme opravdu levné prstýnky, nemáte někdo tip, kde by se takové našli. chceme žluté zlato a bez kamínku pro nevěstu. díky za tipy :-)
Odpovědět
1
2
my oblezli několik zlatnictví, objednávat přes net jsem si netroufla, v cenách jsou rozdíly!!! obyčejný hladký tenký prstýnky ze žlutýho zlata nebudou tak drahý, taky záleží o kolika karátové zlato jde ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ne moc široké hladké kroužky ze zlata jsou v prstenech Žabka prý od 4000 Kč. Druhá varianta je, zkusit obejít pár "obyčejných" zlatnictví - tj. ne těch vyhlášených a specializovaných na snubní prsteny a zeptat se, za kolik by to bylo. Když byste navíc byli schopni si přinést vlastní zlato třeba ze starých šperků co nenosíte, tak tě to může vyjít ještě levněji, třeba na 2-3 tisíce za pár.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my koupili prsteny za 6 a půl tisíce.. v brně.. akorát to bylo před novým rokem a slečna říkala, že tato značka těch prstýnků ještě nestihla zareagovat na zdražení zlata..:)
Odpovědět
Doporučuju zlatnictví Žabka, mají výborné reference, posílají i poštou, super přístup a ceny luxusní! Dej do googlu prsteny žabka :-)
Odpovědět
Pripojuju se k @scvrcek a jeste doporucuju i klenotnictvi Hejral!
Odpovědět
Profilova fotka
na veletrhu jsem potkala tudle firmičku http://www.3dstyl.cz/index.php?l=cs&m..., prstýnky udělaj i podle vlastní představy a vim, že cena byla velice hezká, kolem 3000,-
Odpovědět
Profilova fotka
také je dobré podívat se do kolekcí neoznačených jako snubní. Už jen za to slovo se platí. :-))) I mezi "normálními" šperky se dají najít vhodné jako snubní a to za poloviční cenu. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My máme stříbrné za 650kč i s poštovným a krabičkou. Pokud chceš kontakt, tak napiš do zpráv
Odpovědět
Jde o materiál. Z oceli seženeš za pár šupů, stříbro taky. Zlato je drahý a bílý zlato už teprve:) Z chir.oceli je ale spousta krásných modelů i s kamínky-zirkony. A kolem tisícovky za pár. Ale barva kovu je trochu jiná no-prostě chirurg.ocel:-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já s prstýnky spolíhám na svatební veletrh v Praze 12. doufám, že tam najdu zajímavé slevy :-) Koukala jsem i přes internet a dají se najít i prstýnky okolo 3000,- já chci ryté z bílého zlata a už jsem pár levných na netu našla. Ale mám přez net trochu strach, aby to nebyl podvrh :-/
Odpovědět
Profilova fotka
No určitě stříbrný, nebo z oceli - ta je věčná :-) Ty naše - mám je v albíku - vyjdou i se zásnubním ( kámen topaz ) cca na 2000 Kč. Je to originál na zakázku a na žádné nevěstě jsem je zatím neviděla. I když typ na ně jsem získala tady na Beremku. Udělá nám je šikovná zlatnice z Újezdu u Brna. Kontakt mohu kdyžtak poslat IP. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Pěkné šperky a velice levné zlato, koupíte na zlatolevne Doporučuji, mám velice dobré zkušenosti....
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
my jsme objednávali snubní prstýnky ze stránky snubakyTEČKAeu a jsme spokojení, mají tam velký výběr a myslím, že ani moc drahé nejsou... Byli jsme se teda poprvé podívat v jejich kamenném obchodě v Olomouci a pak jsme je objednali z internetu, protože tam mají teď 10% slevu do konce dubna...
Odpovědět
Profilova fotka
Nevim, kolik si predstavujes pod pojmem levne. My objednali u rodinneho podniku Zabka par za 5000,- zlate (damsky tedy s 5 malinkymi zirkony. Chtela jsem si priplatit za briliantiky (2000,-), ale ty kaminky jsou tak pidi, ze je to jedno a vedle snubaku s briliantem by stejne zanikaly. Ale maji i bez kaminku). 5t byl nas limit a z cen v Praze jsem uz byla presvedcena, ze neporidime...
Odpovědět
Profilova fotka
nevěsty které chtějí levné snubáčky, nebo na ně prostě se všemi těmi výdaji na svatbu nemají je to stránka kde se dají nechat vyrobit "náhradní " prstýnky http://adamaevasperky.webnode.cz/prod... snad někomu pomůžou ..!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky!My jsme si nechali udělat prstýnky stříbrné,které se pak smočily v roztaveném zlatě ze zbytků co jsme měli doma a není nic poznat....
Odpovědět
Profilova fotka
zkus žabka,primossa
Odpovědět
Profilova fotka
nebo goldex.cz, tam mají taky levné prsteny
Odpovědět
Profilova fotka
Prsteny Žabka.
Odpovědět
Ahoj my jsme si kupovali prstynky přes internet a dali jsme za oba 5000,- Jmenoval se ten obchod Snubní-prsten.cz
Odpovědět
Domnívám se, že nejlevnější je, nechat si je udělat. Zvláště pokud třeba máte doma nějaké zlato, co nenosíte. My máme úplně obyčejné, žluté kroužky a vyšly nás na 2.300,- v Praze.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem jednoznačně pro Žabku, super ceny a nádhěrně odvedená práce:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Poraďte, hledáme snubní prstýnky v kombinaci bílého a růžového zlata a najít pod 10tis je trochu problém, nemůžeme si vybrat, je to horší než vybírat šaty, poraďte ještě stránku jinou než tady je, všechny jsme už prošli, prostě bychom chtěli zlato ,ale ne za 10tis, díky moc za typy!
Odpovědět
http://www.prstenyzabka.cz/cs/kolekce...
Odpovědět
Kupovali jsme ve zlatnictví u Anděla Praha 5. Můžu dát kontakt. Můj stál 2200, manželův 2400 fotky v albu....
Odpovědět
Já bych doporučila zlatnictví Noemi v Liberci (google to najde). Udělají vám na přání úplně cokoli a můžete si to zlevnit dodáním vlastního zlata. Všechno jde vklidu vyřídit na dálku (telefon, mail, pošta)... My jsme přišli s vlastním návrhem, a navíc jsme chtěli každý prstýnek jinak široký, a do čtrnácti dnů byly hotové. Pokud vám nejde opravdu jenom o cenu, ale i o kvalitu, ručím za to.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
ahoj znama sehnala levne a pěkné v zastavárně :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
doporučuji prsteny od firmy Žabka, velmi ochotní, prstýnky nádherné, nejlevnější které jsme viděli, a navíc nám velmi pomohli, když jsme těsně před svatbou o prsteny přišli. Doporučuji objednat 2 měsíce dopředu,jsou hodně vytížení.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?