Odpověď na příspěvek od justyna_brokesova:
@lily95 Tak to je logické, že za cca necelý rok f… @justyna_brokesova Justýno, určitě se tady nesnažíme nikoho poučovat. Naopak je skvělé, že jste přidala svůj vhled. Bohužel, se do teď nikdo jiný nevyjádřil a s tím nic nenaděláme. Proto jsme čistě sdělili svůj názor na prstýnky, které máme v nabídce a nabízíme je s nejlepším svědomím a vědomím :) Měli jsme možnost vyzkoušet různé dodavatele a nezávislé zlatníky a Lily byla naše finální volba. S nákupem webu či jiného konceptu se pojí i jeho minulost jak pozitivní, tak i negativní, kam recenze určitě spadají. Pracujeme na aktualizacích, ale na prvním místě pro nás zůstává spokojenost a servis pro naše zákazníky. Krásný den, tým LilyOdpověď na příspěvek od justyna_brokesova:
@lily95 Tak to je logické, že za cca necelý rok f… Ahojky! Dodatečně vám moc děkuji za odpovědi @justyna_brokesova a @lily95 :) Říkala jsem si, že možná některá z nevěst by ráda věděla, jak to celé dopadlo. Prsteny jsem si nakonec objednala u Lily. Došla jsem do bodu, že vše vypadá jak má a že ta akce byla čistě neodolatelná. Prstýnky nám přišly zatím jsme nadmíru spokojení! Komunikace proběhla hladce a vše šlo snadno.🥰 Pokud by tedy některé následující nevěsta hledala info o e-shopu Lily, tak můžu rozhodně doporučit. Mějte se krásně, V.☺️Odpověď na příspěvek od viktoria_cc:
Ahojky! Dodatečně vám moc děkuji za odpovědi @jus… Zdravím @viktoria_cc , to mě moc těší!🥰 Děkuji za zprávu a věřím, že prstýnky budou sloužit parádně. Kdyby cokoliv, neváhejte se s manželem ozvat. Máte na prstýnky doživotní garanci na kvalitu zlata.👆 S láskou, Lily💖