Tisk vlastních návrhů tiskovin

Ahoj všem 🙂 možná jsem blázen, ale ráda bych si nechala veškeré své tiskoviny na svatbu vytisknout někde dle svého návrhu. Jde mi o to, že chci mít jmenovky, kartičky k pozvání, atp. ve stejném stylu jako pozvánky a aby to zároveň ladilo k našemu stylu svatby. A nikde na internetu jsem nenašla takové, které se nám líbili (grafika na návrh nechci, když to zvládnu sama)... Když to bude drahé, ještě to přehodnotím, ale minimálně pozvánky a jmenovky vlastní chci 🙂 Má otázka je, kde nejvýhodněji to nechat vytisknout, aby to nějak vypadalo a případně mi řeknou, co chce změnit (myslím tím třeba velikost)? Jednalo by se o vytištění: pozvánek, jmenovek, pozvánek k obědu a rautu popř. i svatební dary, harmonogram a menu... Díky moc 🙂
Odpovědět
Vlastní zkušenost nemám, ale tohle často doporučují: vyhodnytisk.cz lagrafik.cz copygeneral.cz
Odpovědět
@vanesb já si taky nechávala tisknout vlastní návrh, v tiskárně v Brně. Odtiskli mi 3vzorky na papíry které jsem si vybrala abych viděla jak to vypadá - kupodivu na každém papíru to oznámení vypadalo trochu jinak. Za 50ks oznámení vel. A6 + 35ks informací A6 + 35ks pozvánek ke stolu jsem platila cca 1000,-, což oproti internetovým cenám jsem téměř na 1/3ceny (porovnávala jsem obdobný papír a design). Za 3dny jsem měla vytištěno.
Odpovědět
Profilova fotka
V jakémkoliv copycentru 🙂 Mívají tam i různé druhy papírů (i ozdobných), dokonce ti je i nařezají na velikost, kterou chceš (nařezaný vypadá papír mnohem líp než ustřihnutý)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?