Kabelka pro nevěstu. Je kabelka zbytečná nebo nutná?

Profilova fotka
Je kabelka zbytečná? Nebo si ji mám pořídit na šminky nebo to frknu svědkyni do kabelky? Myslím si, že kytka stačí...ale viděla jsem spoustu kabelek na fotkách. Dík za tip.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Já kabelku měla, ale na fotkách jí moc nemám. Stejně jsem jí pak frkla svědkyni do kabelky. :) Ale měla jsem jí u sebe na hostině a tam jsem měla rtěnku, kapesníček a parfém. Abych pořád nemusela běhat za svědkyní. Je to na tobě.
Odpovědět
Profilova fotka
Já kabelku měla, měla jsem v ní telefon, kapesníčky, pudr, rtěnku a matující papírky, abych se na fotkách neleskla. Víc se do ní nevešlo:-) Ale stejně se s ní pak tahala kamarádka...:-D
Odpovědět
Profilova fotka
ja ji nemela.. a ani bych nevedela co do ni dat.. jako brat si mobil nebo tak me pripadlo zbytecne pac kdo by mi asi tak mohl volat.. a pri nejhorsim by jeste volali v tu nejhorsi dobu :-D :-D
Odpovědět
určitě je lepší mít volnější ruce a potřebné věci si dát ke svědkyni, mamce, ségře... Pak si člověk nemusí furt přehazovat kabelku s kytkou u navlíkání prstýnku, podpisu, gratulací, zvyků... Během obřadu z ní nic stejně nebudete vytahovat;-)
Odpovědět
ne nebudu, potřebné propriety si dám k mamce do kabelky:-) je to podle mého zbytečné
Odpovědět
Profilova fotka
taky mít kabelku nebudu, všechno si dám ke svědkyni nebo ségře do kabelky
Odpovědět
Profilova fotka
Já kabelku mít budu, abych si měla kam dát mobil, občanku, parfém, balzám na rty a hlavně KAPESNÍČKY!!! ;-) Svatby mě strašně dojímají :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kabelku jsem neměla, vše potřebné měl ženich po kapsách a nebo svědkyně ve své kabelce. Na nevěstě mi jakákoliv kabelka, pompadůrka a podobné, přijdou hrozně přebytečné a zavazející...
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít kabelku až na hostinu,na obřad ji nechci to si dám věci ke svědkyni,myslím,že by se mi pletla.
Odpovědět
Kabelka je podle mě zbytečná, překáží a nevypadá to na fotkách dobře. Já zvládla svatbu s mobilem a leskem na rty, které měla u sebe svědkyně :)
Odpovědět
Já ji mít sice budu, abych měla kam dát rtěnku, lesk a další drobnosti, ale asi skončí u mamky. Na obřad ani na focení si ji brát nebudu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si kabelku nechala šít k šatům, na drobnosti a také ne sluneční brýle, na sluníčku nemůžu být bez nich , abych je měla pak kam dát. Jinak si myslím, že na fotkách je asi lepší být bez kabelky, jen s kytičkou. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
kamarádka, která se nedávno vdávala, mi potvrdila, že kabelka se jí mooooc hodila! já jsem objevila krásné svatební kabelky na fleru- asi neodolám... ( i kdyby mi k ničemu nebyla :-N ) ještě mě napadlo, že může být třeba n fotkách z příprav- s botičkama, parfémem, atd....
Odpovědět
Profilova fotka
já ji měla a spíš mi zavazela
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela kabelku s sebou, na pudr lesk telefon a kapesnik.. Ale nechala jsem si ji v aute aby mi ji nikdo nemusel tahat.. Na obrad a foceni kabelku NEE :-)
Odpovědět
Taky jsem jí měla u sebe v autě.
Odpovědět
Já jsem osobně kabelku neměla. Myslím, že je to zbytečná starost navíc. Všechno potřebné měla u sebe svědkyně. Stejně chodila všude se mnou. :-) Přáníčka a penízky hlídaly maminky a já se nemusela o nic starat ani strachovat. Takže myslím. že je zbytečná.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja kabelku mela, ale nakonec jsem ji ve svatebni den nepouzila, protoze vse potrebne mely po kabelkach moje svedkyne a druzicky a jedna dalsi kamaradka. Proste to nebylo treba mit svoji vlastni kabelku. V jedne ruce jsem mela kyticku a druhou jsem mela volnou na to abychom se s manzelem mohli drzet za ruce. :-) Ja si tedy myslim, ze je to vec, bez ktere se nevesta obejde. Hodne nevest, pokud kabelku maji, tak ji casto nechavaji u rodicu, ci u svedku, kteri jim kabelku opatruji (ja nikoho nechtela zbytecne zatezovat, tak jsem rozdala veci po kabelkach tech, kteri mi meli behem dne asistovat). Takze zalezi na Tobe, jak si to zaridis.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ja ji chtela ,an drobnosti.Nakonec se mi tydne pred svatbou blokla zada a nestihla jsem ji poridit.... .A nelitovala jsem ,co jsem potrebovala jsem schovala do tasky segre a nemusela se s nicim tahat.
Odpovědět
Já si koupila psaníčko,který jsem nakonec stejně nechala v autě a vůbec ho nevyužila. Tu občanku a klíče jsem mohla mít v pohodě u mamky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já kabelku asi budu mít, ale na obřad a focení ji někomu svěřím
Odpovědět
Já si jí také vezmu, ale nechám jí v autě, a pak si jí vezmu do restaurace, abych měla při sobě nejdůležitější věci a nemusela pořád za někým běhat, až se budu chtít jít třeba přepudrovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja ji mela- nechala jsem ji na stole (abych nemusela porad litat nahoru na pokoj). Mela jsem v ni kapesnicky, parfem, rtenku, leukoplast, ibalgin a zrcatko :) A moc se hodila ;). Pompadurky se mi nelibily, tak jsem dlouho hledala a nasla krasnou...kdyby byl zajem, tak ji prodavam....je bez jedine vady (stala na stole) ;)
Odpovědět
Záleží na tom, co u sebe obvykle potřebuješ. Já jsem bez kabelky jak bez ruky, musím mít u sebe minimálně kapesníky a léky, takže jsem ji měla i na svatbě. Na obřadu ji měla u sebe kamarádka, a na hostině jsem ji pak nechala u stolu. A byla jsem za ni moc ráda, hodila se. Bylo by mi blbý cpát svoje věci někomu do kabelky a pak ho pokaždý někde nahánět, když se baví, aby mi asistoval, když něco potřebuju. Ale pompadůrka rozhodně ne. Jestli chceš kabelku, pořiď si třeba psaníčko.
Odpovědět
Ja si nechavam sit saty s kapsami, prave abych mela kam dat drobnosti jako kapesniky a jeleni luj. Kabelku si neumim predstavit, jednak by se mi nechtelo se s ni tahat a jednak se mi zadna bila kabelka proste nelibi. Mobil ve svatebni den nepotrebuju a sminky muzu dat k mamce nebo svedkyni.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bez kabelky nevycházím z domu :) musím si někam dát peněženku, rtenku, pamlsky pro psa, kapesník, prstýnky, hřeben...a bíla me taky žádna nezaujala, budu mít modro bezovo černou :) modra jako drahého sako, bezova jako podkladova barva bot a černa nevadí nikdy ničemu :) :) ale na obřad si ji tam někde položím na radnici, snad tam mají nějaký věšák, kabát si taky musím někam odhodit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučujeme pompadurku, ta se jen navleče na zápěstí a nepřekáží.....navíc jen za 150,-Kč. Neváhejte nás kontaktovat....
Odpovědět
Neplánuji, nejdůležitější věci jako kapesníčky, matující papírky dám oběma mamkám + družičce, no a pudr, rtěnku, tvářenku, pro jistotu i Compeed náplasti na bolavé nožky (a nevím co dalšího) pak dám některé z nich, ještě nevím, které :-N Vím, že by mi kabelku musel někdo nosit, navíc je to zbytečný výdaj :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?