Svatba 10.5.2014, plánujete ji na tento termín?

Profilova fotka
Ahoj holky! Plánujete některá svatbu na tento termín? Jak jste na tom se zařizováním?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj tak také plánujeme tento termín asi za 14 dní jdeme na matriku,snad bude volný :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak snad už budou brát, u nás na matrice až od 1.11. :-(
Odpovědět
Dnes definitivně na matrice zamluven a zaplacen termín 10.5.2014 ve 12:30 :-D :-D :-D
Odpovědět
Taky budu květnová nevěsta :-) sice o 14 dní později (snad) , ale snad to nevadí :-) moc květnových svateb tu není
Odpovědět
jak pokračují Vaše přípravy?
Odpovědět
Ahojky, my taky máme tento termín. Zamluvený už máme skoro vše ale nikde jsme se přímo ještě nebyli domlouvat na detailech. Matriku a zámek máme sice zamluvený, ale po novém roce se tam pujdeme přímo nahlásit. Jinak šaty taky už mám´, ale koncem roku pujdu ještě omrknout novou kolekci. Postupně kupujeme věci ženichovi a doplnky nevěstě a chystame na nákupy kvůli výzdobě. Chceme to i postupně aby těch peněz najednou nebylo tolik:)
Odpovědět
@alenakm pochlub se i ty co už máte naplánované? jestli to máme podobné. Myslím že bude fajn že 8.5 je statní svátek tak nemusím do práce tak bude víc času a člověk se může víc připravit, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já mám už radnici a zámek, fotografa, kameramana, místo hostiny a tak napůl hudbu (pořád váháme). Jinak mám i agenturu na koordinaci a výzdobu. Jsem nemehlo, takže žádné vyrábění apod. u mě nepřipadá v úvahu, navíc se nechci stresovat, tak ať to za mě někdo udělá...bude to hezčí a pro mě bez nervů.... navíc mám dvě práce, tak ani nevím, kdy bych to všechno vyrábění stihla :-D na šaty jedu ted´ v neděli poprvé, tak uvidíme, jestli se mi nějaké zalíbí nebo pojedeme ještě jinam .... Naštěstí takové věci, jako je cukroví, řešit nemusím, protože jsme se domluvili s rodiči, že to bude jejich starost... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj tak my už oznámení máme vymyšlené,restaurace zamluvená,šaty vybrány,obřad zaplacen,cukroví tak trochu zařízeno,kapela už taky ......a zbytek až po novém roce ;-) a to budem koukat ja to teprve začne utíkat :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
@luciandr teda vy toho máte :-)
Odpovědět
Ahojky, taky máme tento termín :-) Koukám co už všecko máte :-) My máme zatím jen vymyšlené oznámko ,zamluvenou fotografku,kulturák a včera jsem objednala první várku dekorací na stoly. Přes Vánoce nám to pěkně uteče a pak už jen budeme všechny bláznit jak nestíháme :D
Odpovědět
Tak já se taky přidám, já už mám šaty :-) hledala jsem, které by mi seděli a našla sem tady na beremku, a od nich odvíjím barvu svatby. Pak máme domluveného faráře, místo obřadu a místo "hostiny", vymyšlené oznámko. Taky mám sepsané, co všechno ještě musím pořídit a obstarat a točí se mi z toho hlava :-D ale hrozně mě to baví :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, svatba 17.5.2014... co by už melo být zajistene? mam pocit že nemame nic, vlastne nemame nic, krom terminu, satu a mista... co vy? :)
Odpovědět
@nikola30 Niky, my máme o týden dřív a máme zaplacený termín na radnici, zamluvenou restauraci, já mám šaty, výzdobu dělám průbežně a jo, ještě máme oznamko. V květinářství jsem domluvená na březen. Cukroví a dorty budou od babiččených sousedek. Fotograf zamluvený. Vìm kam synovi a chlapovi pro oblek a prstýnky chceme do konce roku. :-) ale u mě je to hlavně proto, že mám státnice a tak toho chci co nejvìc uzavřít do konce roku. :-)
Odpovědět
nooo tak to už mas skoro vsechno... :) chapu, se statnicemi bych to taky urcite nedala. budu se muset do toho pustit vice, porad mame dojem, že e dost casu,ale není... ted treba resim potahy na zidle.nevis kde je sehnat za slusný peníze? chci jich cca 40, ale ty ceny... :(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?