Máte ještě některá zamluvený termín svatby na 6.6.2014?

Profilova fotka
Doufám, že v tom nebudu jediná :) Co už máte nakoupeno, připraveno, naplánováno? My máme zatím zamluveno místo obřadu a hostiny, předběžně cukrářka ale s fotografem je to kříž, všichni se nám zdají zbytečně předražení...
Odpovědět
Profilova fotka
@twesik my mame svatbu tedy az v září a mame zajisten taky termín obřadu a místo hostiny a kapelu (ta musela byt s předstihem, protože toho maji dost) a co se týká fotografů - naprosto vím o čem mluvíš... taky mi přijde, že jsou všichni dost drazí (což si tak uplne nemuzem dovolit, kdyz mame drazsi kapelu...)
Odpovědět
Profilova fotka
Co se fotografa týká, měla jsem jasno hned. Svatbu nám bude fotit sestřina kamarádka, profi fotografka, má pár let po škole, takže ještě není úplně zaběhnutá, tím pádem má přijatelné ceny a co je pro mě hlavní, nejede s proudem. Má bezvadné nápady a nebude mi fotit podvazek, nebo spodní prádlo :-) Takže kdybyste měli svatbu v okolí Brna a chtěli něco jiného, rozhodně doporučuji tuhle slečnu.
Odpovědět
@twesik vidím, že jsi v okolí Vyškovska. Jaká cenová relace by to měla být a koho všechno jsi poptala? Vybírala jsem docela dlouho tak můžu případně poradit. Mohu se zeptat na cukrářku? my máme zatím jen termín a fotografku.
Odpovědět
Profilova fotka
No už jsem asi našla toho pravého.. nejvíc se mi líbí fotky od Jirky Nallera z Vyškova a cenově vychází taky nejlíp, jinak jsme zkoušeli třeba Radovana Tesaře z Brna nebo 2foto taky z Brna, slečna pochází z Vyškova. Strop byl 7000 - 8000 tisíc za půl dne focení... Jinak cukrářku máme paní Andreu Zabloudilovou z Pístovic, myslím, že je jedna z nejlepších z okolí Vyškova a hlavně nepeče takové ty klasické dorty zdobené krémem jako jiné paní z okolních vesnic :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
My to máme také na 6.6.14... Máme oběhanou matriku, obřad na zámku, fotografa, výzdobu z části, vizážistku, altán na zahradní oslavu, obsluhu na hostinu a nějaké drobnosti okolo :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?