Boj s vrásky a suchou pletí

Ahoj holky, už delší dobu mě trápí vrásky kolem očí- zatím nic hrozného, ale ráda bych s tím začala něco dělat. Zároveň mám celkově velmi suchou pleť, takže bych potřebovala i něco na hydrataci. Výrobků je spousta a nevím kam sáhnout, ráda bych něco přírodního. Nemáte nějaký tipy?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Určitě hodně pít, hydratovat zevnitř. A také na kosmetice se o pleť celkově postarají. Zkoušela jsem i podle YT obličejovou gymnastiku, ale pomáhá mi to jen krátkodobě, asi stejně vyhraje zákrok jako kys. hyl. nebo botox 😞 Já mám teda vrásky pro změnu na čele a mezi obočím. Jinak na vrásky u očí bych zkusila nosit často sluneční brýle. Já je používám hodně kvůli citlivosti očí a vrásky u očí skoro žadné.
Odpovědět
@lisaa8 Moc děkuji, to vypadá dobře. Hlavně je moc fajn, že to má přírodní složení . 🙂 Já jsem už zkoušela nějaké krémy, ale nikdy nějak nic nefungovalo a nebo mě vysušovali. 😞 A jak dlouho ho používáš ? Dáváš si oboje ráno a večer?
Odpovědět
@nikolboc88 Jasně, pitný režim je důležitý, já na to mám i apku, protože mám s pitím problémy odjakživa. 🙂 Takže ten dodržuji, botoxy ani nic takového zatím nechci, říkám nic hrozného to není, ale nechci mít na staří kolena obličej jak sharpaj 😄 Já mám vrásky hlavně od smíchu, obličejovou gymnastiku jsem také zkoušela, jen si u toho vždycky přijdu jako blázen a můj se mi směje. 😄
Odpovědět
@milli11 určitě to není jen ob vnější, ale taky o vnitřní péči. Takže jak je zmíněno výše, dostatek tekutin dělá divy! Podstatné je správné každodenní čištění,. velkou roli hraje taky, jakým stylem si odličujete oči. Špatnou technikou si kolikrát ty vrásky děláme samy, protože kůžička očního okolí je velice tenká a citlivá! Po čištění je za mě nutná tonizace, používání séra a finální vrstva, ať je to krém nebo olej. Já používám kosmetiku My cosmeticsmy - odtud hlavně čisticí pudry, jíly a oleje. Kombinuji s holistickou kosmetikou od Bewit (https://bewit.love/holisticka-kosmeti...) kde mám hlavní cleanser, esenciální vody (tonizace) a taky séra a přípravky na oční okolí. Taky je třeba myslet na to, že s věkem nám klesá produkce kolagenu v těle, tak nevidím jako problém zajít na LPG proceduru, která je neinvazivní, a na rozdíl od třeba takového botoxu tvorbu kolagenu podporuje. 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem si u sebe všimla začínajících tenkých vrásek na čele a mám také velmi suchou a k tomu ještě hodně citlivou pleť. Na spoustu krémů reagovala pálením, akné nebo exémem, a to i na výrobky, které byly pro citlivou pleť určené a ne úplně levné 😄 (Mixa, bioderma, eucerin apod.). Za sebe mohu doporučit Havlíkovu apotéku, ale do čeho jsem se teď absolutně zamilovala a nedám na to dopustit je Caneff. Mám Green sérum, noční krém a denní krém a takhle spokojená jsem nikdy s ničím nebyla. 🙂 Pleť je absolutně hydratovaná a bez jakýchkoliv podráždění. Doporučuji všema deseti.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem. @jarkamodra A masíruješ nasucho nebo jako kdyý naneseš krém, tak to tím rozmažeš vlastně? Já nad tím taky uvažuju že bych si to pořidila. A ten krém na to oční okolí, myslíš jako že ty vrásky to fakt nějak redukuje?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?