Hodíte se to k sobě? Poraďte :-)

Ahoj všichni, prosím o radu, zda může být taková kombinace pro ženicha. Mé šaty nejsou čitě bílé, spíše ivory. Svatba je laděla do lila barvy.Děkujíííí. V.
Odpovědět
Já v tom problém nevidím ;-)
Odpovědět
no jasně :)))
Odpovědět
Profilova fotka
jo, super, moc hezký ;-)
Odpovědět
určitě souhlas..
Odpovědět
Profilova fotka
paráda ;-)
Odpovědět
Za sebe bych volila kravatu také ivory nebo tu lila místo regaty kravatu - proužky na košili a proužky na regatě mi k sobě moc nepasují - ale určo to není nic tak zásadního, spíš co se líbí vám!
Odpovědět
Mě to přijde pěkné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že je to pěkné, ono spíše by si to měl vyzkoušet i ženich, jak si v tom připadá :-) a vidět to celkově na něm :-) každopádně bych spíše volila kravatu než regatu, a barevná kombinace je moc hezká :-)
Odpovědět
Ano, je to pěkná kombinace, která k sobě ladí.
Odpovědět
Barevna kombinace je hezka, ale stejne jako carolyncassady jsem si hned vsimla tech prousku - na kosili a kravate jsou presne naopek. Nevim, jestli to naopak bude vypada hezky nebo rusive...mam nejak mensi predstavivost:) Pokud chce presne tohle objednavat z internetu, tak si zkuste neco takoveho nekde v kamenne prodejne a pokud to jde, tak klido objednejte:) Jo a snad zenichovi ladi fialova...ono plno zenskych resi, ze jim nektera barva slusi/neslusi...ale na chlapy se zapomina a myslim, ze je to stejne:)
Odpovědět
přesně - na chlapy se zapomíná...a taky ne každému barva sedne. Za mě vyzkoušet a podle toho se uvidí... ono je to ale i s prsteny, mému manželovi bílé zlato nesluší a přestože jsme chtěla bílé, nakonec jsme šli do kombinovaného, ale převaha byla žlutá, vlastně máme jen slaboulinký proužek uprostřed bílé zlato...jemu prostě bílé neslušelo a tak jsem slevila....nechtěla jsem jen podle sebe..... ženich i nevěsta by se měli dívat společně na oba co komu jde a co ne a hlavně zkoušet zkoušet a zkoušet .-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?