Zelenobílá svatební kytka. Hledám inspiraci

Ahoj, hledám inspiraci na kytku v Praze v těchto barvách nejraději růžičky a né kulatý tvar...Jsem vysoká a prý by to nebylo hezké.. Díky za jakékoliv rady ;-)
Odpovědět
Měla jsem takovou, ale je teda kulatá .... no ale každá inspirace dobrá, ne :-D :-D http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
ciri : díky ;-) A ve vlasech máš předpokládám také živé...jak to tam drží, že to neuvadne..??? :-o
Odpovědět
Taky mě všichni odrazovali, že to uvadne, ale byly bezva, vydrželi normálně až do noci x-) Kadeřnice je normálně ušmikla s dost malinkým stonečkem, namočila do roztaveného vosku (obyčejná čajová svíčka),ať ta kyti drží v sobě vodu a nevysychá, a ten stoneček propíchla takovým tím obyč pérkem - černou sponkou a tu sponku mi připla další sponkou do vlasů - měla jsem v hlavě takové menší železářství :-D Ale fakt vypadali nádherně až do večera, ještě jsem je pak měla pár dní ve vázičce :-)
Odpovědět
Ahojky, já budu mít zelenobílou kytku.Už mám vybranou. Bude s převysem....a v hlavě budu mít chryzantémy se zeleným středem.
Odpovědět
okka : Nemáš fotku???
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se hrozně líbí tato kytka http://www.beremese.cz/album/view.php... . Akorát si ji nechám trošku pozměnit. Ty oběšný růže tam nechci. Moc se mi líbí kytička Ornithogalum, kterou bych pak chtěla mít i ve vlasech http://www.beremese.cz/album/view.php.... Takže touto kytičkou si nechám doplnit lilie a možná přidám i zelené knoflíkové chryzantémy....takže z toho nakonec bude uplně jiná kytka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já měla takovouto, byla z kal, frézií a kvítků bílého jasmínu (latinský název si bohužel nepamatuju :-) ) http://www.beremese.cz/album/view.php... kvítky z ní jsem měla ve vlasech http://www.beremese.cz/album/view.php... a na krku šperk z nerozvitých frézií Mám i fotky na kterých jsou kytičky lépe vidět, ale bohužel moc velké,a nemám je momentálně jak zmenšit :-(
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj já měla takovou, je to dost z dálky ale snad aspoň pro inspiraci.http://www.beremese.cz/album/view.php?vImageID=180704&vReferer=%2Falbum%2Fmyalbums.php%3F
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky...koukni do meho alba, ja mela zelene orchideje a kremove ruze ;-)
Odpovědět
Ahoj, díky všem za úžasné fotečky kytiček ;-) Určitě si nějakou vyberu, ale první musím sehnat květinářku, která bude šikovná.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Gabi - no já budu mít taky tuto barevnou kombinaci, ale v tuto chvíli nemám žádnou fotečku. Mrkni někdy koncem července do mého svatebního alba, bude tam :-D Převislá až na zem, orchideje s růžemi x-)
Odpovědět
silente: díky ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Mayo, kytičky, co jsi měla ve vlasech - je to snědek (Ornithogalum)? http://www.beremese.cz/album/view.php.... Jak Ti jej kadeřník přidělával do vlasů? Vydržely pěkné až do noci?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky jsem měla kytičku v těchto barvách,Mrkni do alba ;-)
Odpovědět
cervenec : díky, krásná kytička, díky za inspiraci ;-) Máš i úžasný dortík. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tady je ta má: http://www.beremese.cz/album/view.php... Byla jsem z ní nadšená x-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?