Svatební kytice barevných frézií, kde najdu fotku?

Ahoj holky, nevíte, kde bych našla fotku s kyticí nevěsty jen z frézií ve všech možných (výrazných) barvách? Něco takového si představuju, ale nemůžu nikde najít nic podobného...
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.google.com/search?q=svateb...
Odpovědět
Nehledej, frézie jsou překrásný:-) určitě se nemůžeš splést :-)
Odpovědět
Co třeba tato? http://www.kytice.cz/czgs/kvetiny/von...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, moc kytic čistě s frézii není, ale jsou k vidění úžasné kombinace. Každopádně se poraď s květinářkou, možná třeba něco takového vázala :-) níž máš pár linků, kde se můžeš juknout: http://www.flower-arrangement-advisor... http://thefrenchbouquettulsa.com/blog... http://www.flowersbydesign.net/images... http://www.weddingflowersguide.com/ne... http://beautifulblooms.com/2009/10/me... http://fleursenfleur.blogspot.cz/2010... http://purplefreesia.files.wordpress.... http://flirtyfleurs.com/wp-content/up... a tohle se mi hodně líbí: http://emmasousaflowers.blog.com/file...
Odpovědět
Profilova fotka
@sakurovykvet Ahoj, nedávno jsem svatební kytici z barevných frézií vázala, tak přidávám foto na ukázku :-) Frézie jsou úžasné snad ve všech barvách a k tomu ta jejich nádherná vůně !!! :-) Volbu květin moc chválím :-) Hezký den.
Odpovědět
Dekuju. Jsou moc hezke!
Odpovědět
Profilova fotka
@sakurovykvet Koukni ke mě do alba, měli jsme duhovou svatbu a já si nechala navázat kytici jen ze samých frézií ve všech barvách. Ženich k tomu měl i korsáž. Svědek měl do klopy z bílých frézií a svědkyně k němu náramek z bílých frézií, aby se trošku odlišili.
Odpovědět
Tak když jsem se konečně rozhodla, jaké frézie bych chtěla, zavolala mi máma, že podle květinářky, frézie v červenci jsou strašně drahý a jestli z nich budu chtít kytici, nedoplatím se. Máte zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
@sakurovykvet : jen pro info , co znamená hrozně drahý ???
Odpovědět
To právě nevím, jen mi tohle maminka dnes volala a právě mi to samotný nesedí. Viděla jsem tolik nevěst s fréziema, že se mi nechte věřit, že by to byly ty nejdražší květiny. Proto se ptám na vaše názory. Nemám věřit, že jo?
Odpovědět
Profilova fotka
Je určitě škoda vynechat frézie ze svatební kytice, pokud je máte ráda :-) jsou krásné, krásně voní a nemyslím, že by kdykoli během roku byly drahé. Jedna frézie se běžně pohybuje kolem 30,- korun... Pár fotek přikládám pro inspiraci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
že by byly frézie hrozně drahé se mi nezdá, u nás jsou v květinářstvích celoročně zruba kolem těch 30kč dražší mi přijdou lilie, růže, kaly, a orchideje.
Odpovědět
Článek se načítá
Ta růžová a bílá kytice je nádherná! Myslím,že mám inspiraci ;-) Frézie budu mít i ve vlasech.
Odpovědět
@sakurovykvet Myslím, že bude dobré vyměnit květinářku, jestli podává zavádějící informace , tak hrozí , že by s ní mohly být problémy.
Odpovědět
Ty fotky jsou nadherny, dekuju! Musim zjistit, proc mi delaji s freziemi problemy.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@sakurovykvet Já jsem chtěla růže s orchidejemi, ale protože máme svatbu taktéž v červenci, květinářka mě od orchidejí odradila a doporučila mi FRÉZIE!!! Orchideje nemají v červenci vegetační období, proto by byly drahé a ne tak pěkné. To však o fréziích neplatí. Čili mi to nějak nesedí... Každopádně souhlasím s tím, co napsala @buja. Je jich třeba kvůli menšímu květu více, proto zaplatíš za více "kusů" ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?