Kdo vyzvedává svatební kytici z květinářství, a kdy?

Milé nevěsty, kdo vyzvedává svatební kytici pro nevěstu a maminky, a hlavně - kdy? Měla jsem za to, že SAMOZŘEJMĚ ženich a SAMOZŘEJMĚ ráno v den svatby. Ale můj ženich je v šoku a tvrdí, že je to nesmysl, aby se riskovalo, že se ženich kvůli kytce zasekne v dopravní zácpě a nedostaví se na obřad! Pravda je taková, že on květiny jako "věci" rád nemá, myslím, že to snad dokonce hraničí s nějakou fobií. Ale to je vedlejší. Jak se to tedy dělá a proč? Můžu eventuelně vyzvednout kytky den dopředu?
Odpovědět
Profilova fotka
No, myslím, že je to tak jak si SAMOZŘEJMĚ myslíš :)) Ale jestli Vám je vyzvedne ráno v den svatby někdo jiný, kdo to bude mít "při cestě" tak je to myslím jedno. Den dopředu bych to asi neriskovala. Přece jen v květinářství je mají v chlaďáku a tak vydrží. Doma by ti mohli ovadnout.
Odpovědět
Profilova fotka
mě ji vyzvedne maminka v den svatby. My budeme mít dost jiného lítání a řešení a maminka nám s tímto pomůže. Taky záleží, jak se domluvíš, ale nám paní říkala, že je to určitě lepší v den svatby vyzvednout právě kvůli domu, jak píše wildy, doma nemáš takové skladovací podmínky.
Odpovědět
Aha, to ohledně skladování mně nenapadlo. Mám doporučené květinářství, ale není úplně v místě bydliště, tak se zkusím s paní domluvit, jestli by mi kytky ráno sama nedoručila, a pokud ne, tak asi květinářství raději změním za nějaké místní... Ach jo.
Odpovědět
já doufám, že mi je v pátek - svatba v sobotu - vyzvedne část příbuzenstva, která tam za náma dorazí:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lemona Ahoj, vždycky je to o dohodě:-) u mne je nakonec vyzvedával v den svatby táta, který je přivezl do hotelu i se sestrou, která mi šla za svědkyni a pak teprve přivezl mámu (asi za další dvě hodiny). Ale květinářství mají naši ve vedlejší ulici a do hotelu je to tak 15 minut autem. Kytky mi vázaly květinářky až v den svatby. Kdybych si je měla vyzvedávat sama, tak by to byla pro nás ztráta času, protože jsme jeli z druhého konce Prahy, kde bydlíme a veškeré přípravy jsem měla naplánované na hotelu, kde byl obřad i hostina.
Odpovědět
@lemona ženich ráno i je platí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nás vyzvedával kytky (i cukroví) ženich ráno v den svatby :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nám je přiveze kvetinarka :-)
Odpovědět
Rozhodně by měl ženich, pokud se bojí, že zůstane v zácpě, tak ať vyjede dříve. Určitě bys je neměla vyzvedávat ty!!!! Nevím, jak to funguje u vás, ale u nás se ženich s přípravama a s organizací moc nepředřel, tak mi to jako velká práce nepřipadá a výmluva to je pěkně hloupá. Proč má vše zařizovat nevěsta? Ale samozřejmě to je taky o domluvě a myslím, že jinak můžeš požádat kohokoli, kdo by byl ochotný a měl by čas. Nám květinářka zdobila auto, tak řidič přibral i květiny pro mamku, pro nevěstu a korsáž + gratulační.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, záleží jaké květiny máte, ale ve většině případů vyzvedává ženich v den svatby, pokud je to dál tak den předem večer. Ale u choulostivějších květin jsem kytici vázala vždy až v den svatby, třeba od 5 ráno,ať mám jistotu že vydrží.
Odpovědět
my jsme vyzvedávali den před svatbou kytky spolu, to samé i šaty :-) vezl mě k tátovi a oboje bylo při cestě, tak jsem to vzali jedním hopem :-) v den svatby jsem kytky přivezla už s tátou a svědkyní a rozdala komu bylo potřeba :-) jo a nestalo se nic ;-) a meli jsme kaly :-)
Odpovědět
vždyť ženich nemá tolik krášlení jako my nevěsty :-D takže vstane dřív a bude to :)
Odpovědět
Článek se načítá
@michalusenka Ženich v mém případě kytky nesnáší, nekupuje, ani na ně nešahá :-D Nebudu ho nutit. Požádám květinářku, aby mi je ráno dovezla, a pokud to nepůjde, tak kytky objednám blízko domova. Ale díky holky za příspěvky, jsem ráda, že jsem měla pravdu (i když mi to k ničemu není :-) )
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?