Sháním svatebního DJ, Vysočina, 24.8.2019

Dobrý den, můžete mi prosím doporučit nějakého svatebního DJ, nejlépe z Vysočiny? Termín svatby máme 24.8.2019, okr. Jihlava. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád Vám na tento termín nabídnu své služby. Jejich popis najdete na mém webu (odkaz níže). Napište mi, prosím, přes kontaktní formulář, pokud Vás bude zajímat cokoliv dalšího, neustále rozšiřuji své služby a nebráním se žádné domluvě. S přátelským pozdravem DJ Caesar
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer ,zasílám Vám nabídku do interní pošty 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, jsem z Vysočiny, nabídka odeslána. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, slečno Zemanová, v termínu sobota 24.08.2019 Vám na Vaší svatbě v okr. JIhlava rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, gratuluji Vám k zasnoubení. Na Váš termín mám ještě volné kapacity. Podívejte se na náš web, kde naleznete spousty ukázek naší práce. Potom už jen stačí jednoduše vyplnit nezávaznou poptávku s tím jaká je Vaše představa a něco vymyslíme. Budeme se na Vás těšit.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?