Zrušení pozvání na svatbu

Zdravím všechny, mám problém ohledně pozvání kamarádek na svatbu. Nikde jsem nenašla dotaz, který by to vystihoval přesně. Problém je v tom, že jsou kamarádky již pozvané a já si neumím představit se tam na ně dívat. Naše cesty se náhle hodně rozešly. Již je nevidím jako kamarádky, hlavně proto, že se spilky proti mě. Obě dvě se mnou mají problém a nedokáží pochopit mou situaci (mám vážně zdravotní problémy, které skoro rok řeším. Zabírá to mnoho času, financí a nervů. Neměla jsem tedy příliš přátelskou náladu). Z toho důvodu jsme s partnerem řekli, že na svatbě budou pouze lidé, kteří chápou, co se stalo a budou tu pro máš, i když na ně nebudeme mít čas. Ovšem kamarádky si stále myslí, že jsem na ně kašlala a odřízly mě. V této situaci zkrátka nemám zapotřebí mít takového člověka na svatbě. Zkrátka mi to připadá hloupé, když je pak už nebudu chtít vídat. Jak však tohle sdělit i jim? Jak se vyhnout tomu, aby skutečně přijely? Nemám problém jim to říct otevřeně, jen nevím, jak moc je to hloupé. Prosím, řešil někdo podobný problém? Jak se vám povedlo zrušit pozvání? Děkuji za pomoc, jsem z toho skutečně vyřízená.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud se vase cesty rozesly, tak snad budou mit kamaradky dost rozumu a sebereflexe, a neprijdou i bez toho, aniz bys jim to rekla, ne? A kdyby ne, tak bych jim proste rekla to, co jsi napsala tady za duvody.
Odpovědět
@ellyem_98 no já to tak vidím. Ony mě akorát obviňují, že jsem se jim nevěnovala. Obviňují, že na ně nemám čas, ale když je chci kontaktovat, napíšou něco ve smyslu, že jsou naštvané a že se mnou teď nemají chuť mluvit. V tomto ohledu se tedy přestanu ponižovat a omlouvat za něco, za co nemůžu. Moc děkuji za názor. Už tak je svatba náročná a ještě řeším toto 🤷😅.
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s @ellyem_98. Pokud je to mezi Vámi takto, předpokládala bych, že ani ony nemají v plánu přijít. Nehledala bych v tom vědu. Jste dospělé. Napsala bych jim sms, že pokud s tebou nemají chuť mluvit, nevidíš ani důvod, proč by v den XY měly dorazit na svatbu. Že se Vaše cesty rozešly a v tenhle den chceš mít kolem sebe lidi co tě mají rádi a jsou tu pro Tebe.
Odpovědět
@luclis11 děkuji za názor. Krásně jste to napsala. Výstižně. Tak uvidíme, co bude. Do svatby už moc nezbývá.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?