Můj bratr chce mít na svatbě bílý oblek, je to blbé?

Zdravím všechny budoucí nevěsty a již vdané mladé paní. Jak je patrné v názvu můj bratr si chce na svatbu vzít bílý oblek a povede mě k oltáři. Vím že podle etikety by měla mít na sobě bílou barvu jen nevěsta. Myslíte že je to hodně blbé, když ho na sobě bude mít. On chce vypadat nějak extra. Zažila jste některá svatbu, kde měl někdo z hostů na sobě bílý oblek a jak byste reagovali, kdybyste viděli, že nevěstu vede k oltáři také někdo v bílém. A jak mu mám případně taktně naznačit, že tohle ne. Díky za vaše názory případně rady a tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj ja myslim, ze klidne v bilem jit muze, vztahuje se to snad jen na zeny...jeho si s nevestou nikdo nesplete:-) asi bych to byt tebou neresila, mne jdou na svatbu ve svetlem i kamosky a nevadi mi to. Pokud ale chce neco spesl, volila bych smoking.
Odpovědět
Me by to asi prislo divne...jeste pokud bude mit zenich cerny oblek...ale me se vseobecne bily oblek nelibi na nikom :) pokud chce neco extra, tak zaket (smoking urcite ne, ten se nosi vecer) nebo treba i barevnejsi oblek - napriklad tmave modry. Pokud bude mit zaket dala bych ho i budoucimu manzelovi, aby ho bratr uplne nezastinil...
Odpovědět
@leeniik mě by to bylo "jedno" ale patřičně bych to okomentovala...něco v tom smyslu, že až se bude ženit, taky si vezmeš bílý šaty ;-)
Odpovědět
Já si vzpomínám, že na svatbě budoucího švagra měl jeden z hostů právě bílý oblek. Měl k tomu černou košili. Byl to mladý klučina, měl to stylové a vyladěné, oblek nebyl vyloženě klasický - musím říct, že mu to slušelo a vůbec mi to nepřišlo nijak divné! A to obecně světlé obleky nesnáším, hlavně na ženichovi se to mě osobně nelíbí (vyjímkou je stylová svatba někde u moře). Takže asi záleží na provedení. Ale pravda, on nevedl nevěstu k oltáři. Ale myslím, že to záleží jen a jen na nevěstě.
Odpovědět
Tak já kdybych viděla, jak k oltáři kráčí nevěsta s mladým mužem v bílém obleku, automaticky bych si myslela, že je to ženich :-(
Odpovědět
Myslím, že je to hodně blbé a jak mu to říct taktně bych neřešila, jednoduše na rovinu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Řekla bych bratrovi, že mě těší, že to bere tak zodpovědně a že je to i pro něho důležitý den. To je přeci moc pěkné. V bílém obleku by vypadal nepatřičně. Minimálně by to komentovaly staré tety okolo a jemu by to mohlo zkazit ten hezký den. K oltáři nás vede muž, který je pro nás nějakou oporou, autoritou, komu zatím "patříme". Symbolicky nás předává tomu, komu patřit budeme. Vypadali by vedle sebe jako princ Drsoň a Jasoň. Nejlepší by bylo, kdyby se "sladili". Aby nebyli v kontrastu. Nejdřív si na to vytvoř ten postoj a pak ho s láskou v srdci řekni svému bratrovi. Určitě bude rád.
Odpovědět
Profilova fotka
@leeniik Proc by mel na svatbe vypadat nejak extra on, kdyz se vdavas Ty? Normalne mu to rekni, ze takhle teda ne. My meli itinerar s tim, ze tam bylo kdy se co bude v den svatby dít a vzhledem k tomu, ze se me porad kazdy ptal, v cem ma prijit, tak jsem tam jednoduse napsala at si kazdy prijde jak chce, jen bila barva se nedoporucuje... a bylo.
Odpovědět
@leeniik Pokud tě vede , tak to není dobrý nápad . Extra může vypadat na nějaké párty , ale na svatbě by razit nemusel.
Odpovědět
@leeniik Doporučila bych mu ať bílý oblek nenosí nikam. Ještě jsem neviděla někoho, komu by slušel. Osobně bych to jako nevěsta neřešila. Spíš bych si ťukala na čelo, že si to vůbec někdo obleče;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádovi šel za svědka kamarád v bílém obleku. Bylo to vtipné. Mimo obřad měl na hlavě ještě slamák, všechny holky se s ním samozřejmě chtěly vyfotit :-) Rozhodně to není blbé, tedy pokud nebudete mít nějakou extra tradiční svatbu s obřadem v katolickém kostele atp...
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že hlavně bude on "pro smích" ostatním. Lidi si toho všimnou a okomentujou to. Mě by to asi vadilo. Jako mi bude vadit, pokud příjde nějaká žena v bílých šatech či kostýmku. Ale nakonec z toho podle mě vždy nejhůř vyjde právě ta osoba v bílém. (ne nevěsta). A pokud budeš mít třeba Ivory šaty, tak to bude vypad blbě.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Pokud ti to vadí, tak mu to řekni. Je fakt, že mě to nechává už teď trochu klidnou. Máma si koupila dneska světlý kostýmek, smetanový, do toho koupíme nějaký hezký tričko, halenku, nebo tak něco a tím to rozrazíme. Povede mě spolu s tátou v oltáři a nemyslím si že je to blbý. Vadily by mi asi čistě bílé šaty, ale tohle ne.
Odpovědět
Profilova fotka
ja bych si myslela ze je to zenich...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?