Koutek pro děti

Ahoj holky, jak jste řešili dětský koutek na svatbě? přemýšlím jak to udělat....nemyslím úplně koutek s dozorem a chůvou, ale spíš jen jestli někde neobjednat, aby přivezli hračky, stolky a židličky, vytvořili ráno koutek, večer si pro to zase přijeli a uklidili. O děti by se tam starali sami rodiče/příbuzní. Měl jste takto někdo řešený? Jak to probíhalo, případně na koho se obrátit a jako to vyjde finančně? nebo poraďte jiné tipy, jak zabavit děti na svatbě?
Odpovědět
Profilova fotka
@jjanulkax My to tak měli, ale s pujčením Vám asi neporadím, dostali jsme ho jako svatební dar od kamarádky, co má lesní školku. Nachystali jsme tam 2 párty stany 2x2m, deky a malé stolečky a informace, že je to nehlídaný koutek a za děti nesou zodpovědnost stále rodiče. Kamarádka tam nachystala různé hry, omalovánky, hlavolamy, apod. Zkusila bych oslovit nějakou školku v okolí, jestli si některá paní učitelka nechce přivydělat.
Odpovědět
Profilova fotka
U nas na svatbe jsme si sami pripravili koutek s par stoly, kde byly omalovanky a samolepkove knizky. Kazde dite melo uz i svoje vlastni omalovanky na stole pri obede. A nejvetsi uspech mel skakaci hrad 🙂 ale kdyz jsme to resili, nasla jsem na netu spoustu moznosti - kouzelnika, tvorba balonku, zabavne hry, kdy treba prijedou slecny i na nekolik hodin 🙂 urcite najdete, co se vam bude libit 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?