Hledám fotografa 08.06.2024

Dobrý den ☺ Hledám fotografa na svatbu v termínu 08.06.2024 svatba bude v okr. Prostějov.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od xadule:

Dobrý den ☺ Hledám fotografa na svatbu v termínu …
@xadule Dobrý den, máte ode mě zprávu :) www.forthemoment.cz
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, pokud Vás osloví moje tvorba na webových stránkách, ráda nafotím Váš svatební den :-) S pozdravem Marcela
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš termín mám volný :) Můžete se podívat na moje webovky, kde jsou základní informace. Budu se těšit na případné setkání :) V.
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, nabízím svoje služby svatebního fotografa. Fotím po celé ČR. Vaše vzpomínky dostanete do šesti týdnů od svatby (fleška + vytištěný fotky + fotokniha). Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Ráda budu vaše svatební fotografka. Můj web i ukázky jsou vám zde k dispozici. Cena od 7900,- doprava z Olomouce za rohem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, působíme zejména na olomoucku. Velmi často v kombinaci FOTO+VIDEO. Hezký den, tým AKAMA foto+video.
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, termín mám volný. Proč si mě vybrat? Samozřejmě, že vám nafotím emoce atakdál 🥰. Šikovných fotografů jsou dnes mraky, já se zaměřuji také na to, aby vám po celou dobu naší spolupráce bylo dobře odnesli jste si krom hotových fotek také fajn zážitek. Zpětné vazby od mých zákazníků se shodují se na tom, že se se mnou cítili příjemně, oceňují můj přátelský přístup, ochotu a trpělivost. Nejeden "neradsefotím" klient byl příjemně překvapen😝. Níže kopíruji ukázku zpětné vazby od jedné z mých nevěst: "Chtěla bych moc poděkovat za krásné fotky, které naprosto vystihly naše momentální štěstí a udělaly naši svatbu krásnou už navždy, nejen v naši paměti. Dáša je velice příjemná, sympatická a dokáže udělat moc pěkné fotky i těm, kteří focení zrovna moc nemusí. Ještě jednou moc děkujeme za krásnou památku." Mým záměrem je stát se vaším kvalitním svatebním dodavatelem, na kterého se můžete spolehnout. Zakládám si na férovém a upřímném přístupu, vše, na čem si "plácneme", bude zaneseno ve smlouvě. Samozřejmostí je nezávazná schůzka, abychom si ověřili, zda si navzájem sednem. Zaujala vás má práce? Na mém webu najdete bližší info o focení svateb a také ceník. https://www.dagremu.cz/svatby/ více z mé aktuální tvorby můžete omrknout na insta: https://www.instagram.com/dagremu/
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?