Ahoj holky, taky máme naplánovaný termín na 18.6.2011. Tak jsem si říkala, že bych se měla registrovat a pomalu je načase se trochu inspirovat a hlavně zjistit co a jak:-)
Ahojky
taky se budu vdávat v červnu 2011.Ještě nemáme zamluvený termín ale chystáme se zajit na matriku v řijnu,aby jsme měly do Vánoc hotové svatební oznámení..Brát se budeme na Děčínském zámku,jinak zatim jen tak pokukuju po šatech a hlavně tedy zjištuju co vše stojí.Koupila jsem jen oblek pro našeho skoro ročního synka...Jinak si myslím že je ještě času dost ;-)
tak to my nemáme ani ten penzion:-), zatím spíš hledáme kde mít obřad a pak hostinu, fotografa atd.
Nezdá se to, ale ono to uteče tak strašně rychle...
businek:Děkuju za přivítání.No na tom samém zámku to měla i má švagrová cca před 4 roky a bylo to prá nádherný a ted ho ještě ke všemu opravily tak to bude krása..Hostinu budeme mít na myslivecké chatě :-) Puvodně jsme to všechno chtěly u přitelovo rodičů na zahradě ale to by sme se jich musely na vše ptát a to se mi nechce.Chceme aby zatim o ničem nevěděly,protože se ted v červnu bude ženit muj budouci švagr,tak at si užijou jejich svatbu,a pak mi (to nejlepší na konec :-D ).Chceme naším rodičum dát svatební oznámení k Vánocum jako dárek... :-)
Juuuj a to vydrzite az do Vanoc? To bych nezvladla, ja bych jim to rekla hned, tak se vlastne i stalo :-D !!! Ale jinak opravdu originalni napad na darek!!!
No tak to s tebou souhlasím uteče to jak voda :-N . V diskuzi svatba 11.6. 2011 jsem se dočetla, že si šaty budete kupoat v pražském salónu, nemáte na něho nějaký odkaz, mrkla bych se pro inspiraci :-D PS:dárek k vánocům je to opravdu hodně originální, zvlášť jestli to nečekají ;-)
ahoj holky... promiňte že se sem pletu já jsem červen 2010 jen vám musím říct že mě pobavilo, že naše forum červen 2010 bylo založeno přesně rok před vaším :-) 5.5.2009.... asi nějaké magické datum :-D tak přeju pevné nervy při přípravách a hodně štěstí :-)
businek:Ano budu si je kupovat v Praze.Tady ti posílám pár odkazu ;-): http://www.svatebni-saty-natali.cz/sv... . Jinak stačí když si dáš na mapy:Svatební salon Praha a najde ti jich tam haba kuk :-D
Já si budu kupovat tyto:http://www.svatebni-saty-spolecenske-plesove.cz/462.html
Čauky holky, tak se poslušně hlásím k červnu 2011 :-D Datum máme naplánovaný na 25.6.2011 a máme zamluveno místo, kde bude hostina a taky jsme domluveni na obci, kde nás budou oddávat :-D S přítelem se smějem, že blázníme takhle dopředu, ale když nás - hlavně mě teda :-D to zařizování a plánování tááák baví :-)
xxxluciexxx :Tak tě tu pěkně vítám :-) To nejsi jediná ja z toho taky uz blázním ;-)
businek:Jinak už jsem si objednala svatební botičky najdete je v albu ;-)
sulcikovap: Jé, tak to jsi mě uklidnila :-D Když mě to tak bavííí:-) Ehm, a botičky už mám taky :-D Ale přítel se tomu mému angažování jen směje, nebrble, tak je to ok :-)
xxxluciexxx:Mě to taky hrozně baví :-D Přítel taky jen přikivuje ale občas to semnou řeší jak by to chtěl mít a tak :-) Proč tu ještě nemáš založené album?Já si už pár věcí kupuju,a dnes jsem se rozhodla že si šaty nechám ušít na zakázku :-)
Na albíčko jsem ještě nějak neměla čas :-D , ale dneska už začnu, inspirace už mám až až, představy taky, a nákupů taky :-D Jakou budete mít barvu svatby - tabule atd? My asi zelenkavou, takovou jemnou, snad všechno seženu, jak si představuju :-p Šaty na zakázku, opravdu? =-) Ty co máš v albíčku? Teeeda, jsou nádherné, ale kde seženeš tak šikovou švědlenu, která Ti je ušije? =-)
xxxluciexxx:Švadlenu už mám :-) Ano jsou to ty co mám v albíčku,už jsem stou paní domluvená. No a barvu svatby by jsem chtěla mit červenou :-DMáme nákou představu jak by to mělo vypadat,ale na hostině se víc vyřádí přítel :-D .A hlavně se ještě rozhodujem zda mít hostinu na zahradě přítelovo rodiču nebo na myslivecké chatě.. :-) Uvidíme...
no nazdar efe!:-) konecne taky zase tady:-) jak pokracujete? co misto?
tyjo, ty uz jedes na saty?? ja chci v cervnu objednat boticky, po zkouskovem:-) saty az po lete-....
Ahooj :) sem ráda, že ty tu. Dělám teď ilustrace k jedný knížce, tak sem úplně vyždímaná a času moc nebylo..a v podstatě ještě není :-D
Místo pořád hledáme.. nějak němůžeme na to perfekní narazit :((
Botičky máš v albu krásný a krásný inovovaný album..moc se mi to líbí. Já sem nějak smířená, že budu boty kupovat někde v zahraničí nebo po bazarech.. Chtěla bych totiž vyší podpatek, ale kulatou špičku a aby byly barevné..vidim to na zelené. A to je zboží k nedostání. že si musim vždycky něco takovýho vymyslet :((
efe: to je právě ten problém, člověk si něco vyhlídne a pak ne a ne to sehnat....já jsem naštěští sehnala tenhle obchůdek, kde mají i hnědé (ale zrovna mi nevyhovuje podpatek, je asi moc nízký), a nebo obarvují všechy bílé co mají...
šatky budou ty, co máš v albu? Jsou super! A barvu bílou, nebo jinou? Mě se zase moc líbí tvoje album:-) Díky za pochvalu:-)
šaty budou smetanové...protože mi přijde, že čistě bílá hází na fotkách až do modra a to bych vypadala jak smrť :)
Hrozně se bojím, jaký vybere paní švadlenka krajky a tak.. protože na tom to všechno stojí a padá
No jak tam máš ty hnědý dokonalý, jen bys chtěla nižší podpatek.. tak já bych ho nechala a mít kulatou zavřenou špičku beru ty hnědé taky :DDD
Už máš místo svatby zarezervované?:) nebo jak si ještě pokročila?
místo máme vybrané - asi to bude Valdštejnská lodžie u Jičína, ale rezervovat se to ještě nedá, prý až tak v říjnu, listopadu začnou brát na příští rok....takže nijak nepokračujem a dáváme si pauzu:-) máme to vcelku vymyšlené, takže teď je klid a s přípravami začnem až nějak na podzim...jen ty botky si chci koupit za odměnu po zkouškách:-)
Já mám ty botky ze zuzanashop.cz mrkni na to, mají tam různý a ty, co jsou bílý, se dají obarvit na jakoukoli barvu přímo od výrobce:-) i na zeleno:-)