Ahoj. Já se budu vdávat 1.července a obřad chceme na hradě Helfštýn :-) ...v Opavě pak chceme hostinu. Jinak zatím spíš koukám na inspiraci na internet, zařizovat budeme pomalu od příštího měsíce :-)
Ahoj kocky, jsem sice z Ostrvvy, ale svatba bude v Albertovci, takze se k vam pridam :-) takze ja uz mam misto obradu i hostiny, resp. rautu, fotografku a kameramana ;-)
akinom.tak já už mám rezervačku na sál,a jídlo ale ještě čekám na rozpočet za hostinu.Vlistopadu jdu na matriku s papírama.nakoupené už mám veškerou výzdobu,jinak to co mám ,mám v albu.na vánoce si necháme udělat snubní prstýnky a oznámení.jelikož musím nějaké poslat do ciziny a tam potřebujou dovolenou nahlásit do prosince.No mám toho docela dost :-) :-)
baru:tak vítej mezi náma :-) :-)
No, asi bych měla hýbnout.pořád čekám, až v opavském obecním domě vypíšou termíny obřadů na příští rok v září. nemáte někdo nějaký tip na fotografa? a kde nakupujete výzdobu na svatbu? :-)
Ahoj holky,tak já se k vám taky přidávám.S některými se už znám,viz anka6 a baru7 :-) :-)
My máme termín 9.července a obřad i hostina bude na zámečku v Loděnici.Fotografku máme zamluvenou,hudbu na obřad i hostinu taky.Bohužel nám to nevyšlo s kameramanem Leošem,ale všechno nám nemůže vyjít.
Ahojky, omlouvám se, že vám sem lezu...Pokud hledáte hudbu na svatbu, mohu vám doporučit hudební duo Remon www.remon.cz , šikovná sourozenecká dvojka za rozumnou cenu :-)
Ahoj všem, tak jak jste na tom s přípravami? My máme zatím domluvené místo, zaplacenou zálohu na zámeček, vyřízené formaliti na Magistrátě a domluveného fotografa. Během února asi mrknu na šatičky a zkusím nějaké zamluvit.
Ahoj, už máme taky zaplacenou zálohu na zámku, tak teď budu doufat, že zámek bude v den naší svatby jen pro nás. Šaty už mám doma, měsíc před svatbou se budou upravovat na míru? Teď začneme dávat dohromady oznámení, a pořád přemýšlím do jaké barvy bude svatba laděna:-)
Přípravy jdou pomalu...pořád si říkám , že je času dost. Máme domluven termín na matrice, místo obřadu, hostiny, přespání, "popravek". Byli jsme ochutnat nějaké zámecké speciality, takže asi i jídlo jsme vybrali:) V sobotu oznamujem rodičům naše rozhodnutí, hned vybíráme i svědky. Fotograf je zamluven se zálohou taky už asi od září, na kameramana stále váhám, jestli jo, nebo ne..Moje kadeřnice mě v pátek naštvala-už má jinou svatbu na ten den, tak teď abych sháněla někoho šikovného..Cukroví a koláče peče známá, dort taky asi víme kde, kytice víme kde ale nevím jakou, určitě frézie...ale co k nim, růže, kaly...nevím, líbí se mi všechno:).Oblek stačí až v červnu, asi v Ostravě v jednom obchůdku . No a šaty, to bude kámen úrazu, vůbec se mi do salónů nechce..asi je nejdřív okouknu sama a pak vezmu brášku jako kritika:) a ještě se těším na nějakou tu výstavu co je v únoru v Ostravě v Atomu. Jejda-je toho nějak moc- oznámení se nám líbí taky každému jiné, stejně jako prstýnky ]-(
lennik4: Ahojky, a copak dobrého jste vybrali k jídlu? my pořád váháme, asi si taky domluvíme nějakou ochutnávku jídel. Čas se tak krátí a já teda taky pořád nevím jakou kytici, líbí se mi snad uplně vše.
@koblih26 : stále váháme, ale určitě ochutnejte nějaké hovězí...myslím že to byl dvorní biftek, ale ten byl! A svíčková mě taky mile překvapila...nechali jsme si udělat i kachnu, zelí-taky dobré jen kuře nás trochu zklamalo...takové bez chuti, přítel byl nadšen z hranolků, že takové ještě nikde nejedl a já se zeleniny:)