verisek: spíš se známe možná jen od vidění z Otrokovic, já jsem tam dřív trávila hodně času...ale to už je nějaká doba. a jinak ve Zlíně taky pracuju :-D
mame zamluveny kostel, fotografa a ted domlouvame tu hostinu, a jinak uz by myslim mohlo byt to nejdulezitejsi hotove, vcera jsme koukali i na prstynky. ale ne a ne se shodnout :-D :-D :-D to bude jeste mensi hadka :-D
dorty budu pect s mamkou, peceme vyborne dorty, kolace s eobjednaji a cukrovi taky ale to az o vanocich, ptala jsem se uz i v kvetinarstvi ale rikali, ze je cas,, ze staci prijit pozdeji tak dva mesice pred svatbou
hmm, to jsi na tom líp než já, a to se chci vdávat v dubnu :-D já kdybych se s mojím měla bavit o svatbě, tak se možná neshodnem v ničem :-D už si svou část úkolu splnil (žádost o ruku) a já mám na starosti zbytek, ale tak je to asi skoro všude. :-D já zatím sbírám info a pořád se nějak nemůžu rozhodnout jaký datum. A pořád si říkám času dost. :-N nj, asi se pak budu divit. :-D To máš dobré, že si dorty budeš péct sama, aspoň si splníš svoji představu ;-)
Děkuju za přivítání x-) S tím časem - mám i nemám... Čeká mě teď totiž rok plný státnic a hlavně hledání práce (a s tím pravděpodobně spojené stěhování) - tak si teď budu tu svatbu spíš tak virtuálně plánovat a těšit se a opravdové přípravy rozjedu až ve chvíli, kdy budu mít povinnosti za sebou :-)
Holky sice jsem již vdaná, ale kdyby jste nějaká chtěla mít svatbu do fialova tak mám nějaké věci. Bižu (Swarovski)- všichni velmi chválili, taky by se našel i polštářek a dokonce mám i zbytek organzy bílé tak kdyby jste chtěli tak dejte vědět napište mailem. :-)
beruska: no teda, teď jsem nakoukla do tvého alba a ty máš hotových věcí víc než já, a to chci mít svatbu v dubnu :-N ten vesnický styl je zajímavý, je to netradiční, super. :-)
picasso, gutgirl: no, vidíte to, už bych z toho alba měla smazat, že "nic nezařizujeme" :-D To už fakt neplatí.. ale pořád je to všechno takové napůl, nekonkrétní.. A hlavně daleko, ach jo :-(
Jinak ten vesnický styl asi nakonec nevyjde; chtěli jsme hostinu původně ve vinném sklípku, ale bylo by to hodně zařizování navíc - a jelikož žijem v Praze a na Moravu se dostaneme málo, tak jsme to vzdali.. nemůžu pořád všechno delegovat na maminku. Vyhlídli jsme místo toho vinárnu v centru Brodu, rodiče tam měli padesátku, takže vyzkoušeno a osvědčeno; hned o polovinu starostí míň :-D
kaculkad: taky plánujem 6. srpna :-)