coverphoto
profesionál

Jiří Halák / DJ Sonido

DJ-ové a moderátoři
Ostrava
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Jmenuji se Jiří Halák a znát mě můžete z minulosti také pod přezdívkou DJ Sonido. O hudbu se zajímám na profesionální úrovni již 20 let. Za tuto dobu jsem měl možnost odehrát stovky akcí, svateb, plesů, oslav a večírků. Také jsem působil na pozici moderátora a DJe rádia Kiss Morava v Ostravě což obohatilo mé zkušenosti a nabídlo další možnosti jak se dále rozvíjet. Nyní jsem multižánrovým DJem který se nebojí žádné produkce.
Známý svatební DJ s více 20 let trvající praxí! Hudba, moderování a zábava a k tomu jedinečná a originání bílá aparatura!
+420 777 992 695
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
O nás

+Hudba na svatbě? Jednoznačně ANO!+ Je na Vás jestli zvolíte živou hudbu, kapelu, nebo DJe, ale hudba a zábava je nedílnou součástí každé svatby a oslavy! Hifivěž s pár CD kterou si donesete, nebo kamarád s notebookem Vám nikdy profesionála nenahradí! Vybírejte pečlivě, trvejte na osobní schůzce, nebo podrobném telefonátu - člověk kterého si vyberete Vám v první řadě musí být sympatický a pokud je to ještě někdo kdo ví co dělá tak Vám zaručuji, že pozvedne dojem z Vaší oslavy ještě o úroveň ...

Ukázky naší práce
  • +83

Videa

Nová, kompletně bílá aparatura! Originál v ČR!

(6 fotek)

Bílé repro a příslušenství - unikát v ČR!

(6 fotek)

Black&white moments

(8 fotek)

Svatba 12.3.2016, Polsko

(20 fotek)

► Dne 20.2.2016 budu exkluzivně prezentovat své služby na 2. Svatebním veletrhu v prostorách Zámečku Petrovice.
Více na: www.zamecek-petrovice.cz¨
Událost Facebook: www.facebook.com/events/176218749402443/
DJ na svatbu: www.jirihalak.cz