Bude kde na Staroměstském náměstí zaparkovat 15 aut?

s kolika auty jste tam kdo parkoval? Je to v pohodě i při 15 autech? Děkuji. Nevestaaaa
Odpovědět
15 aut jsem tam nikdy neviděla, to mi připadá hodně, ale jinak vím, že nazdobených aut si policajti prostě vůbec nevšímají. Dokonce jsme si s přítelem říkali, že až budeme potřebovat zaparkovat v centru, tak si prostě ozdobíme auto a necháme to přímo na staromáku. :)
Odpovědět
Přesně tak..15 aut jsem tam taky nikdy neviděla.A asi by se tam taková hromada aut nevešla :-) ale já tam budu mít tak 6 aut příští měsíc tak ti řeknu kde...ale co jsem četla na stránkách matriky na 1 tak tam se píše když není místo tak kde se dá parkovat...jestli si dobře pamatuju,tak někde jinde v ulici a jsou tam parkovací automaty
Odpovědět
http://www.praha1.cz/cps/ptejte-se-52... ale s 15 auty to vidim teda bledě, tak nějak nevim, kam byste je tam chtěli všechny naskládat ;-) ale pokud to projde, tak dej vědět ;-) Přeci jen je to tam v létě dost zastaveno zahrádkami a většina obřadů je o víkendu kolem celé... což znamená asi milion turistů u orloje ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli se to neměnilo, tak jsem to zjišťovala před pár lety a mohlo tam parkovat jen auto ženicha a auto nevěsty, tj. 2 auta - ostatní svatebčané museli zaparkovat normálně v okolí kde se dá a dojít pěšky.
Odpovědět
Profilova fotka
To mi ani neříkejte,my budeme určitě tak 15 aut....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 13 letech
Asi vám to již nepomůže, ale třeba pro někoho dalšího, před radnicí může parkovat 5 aut ozdobených a zbytek někde ve vedlejší ulici
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?